Tok kalmanın etkili yolları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açlık hissinin nedeni kan şekerindeki düşmedir. Açlık hissini gidermek de bu düşüşü tersine çevirmekle olur. Ancak bu uygulama şekeri ani yükseltip düşüren gıdalarla olmamalıdır. Ben size tok kalmanın etkili yollarını sıralayacağım.

1.Protein tüketin. Et, balık, yumurta, süt ürünleri tüketin. Bu gıdaları fasulye, bezelye, nohutla kombine edin. Böylece tokluk duygusu daha da derinleşir.

2.Kötü karbonhidratlar tüketmeyin. Şeker ilave edilmiş unlu gıdalar, bal, pekmez, reçel, cips, beyaz ekmek de bu gruba dahildir. Katkılı karbonhidratlar tokluk hissini sürdürmenizi zorlaştırır.

3.İyi karbonhidratlar seçin. Fasulye, mercimek, baklagiller, pazı, ıspanak, lahana, siyah pirinç, elma, kayısı, portakal gibi gıda sizi tok tutar.

Size sunduğumuz THİNTHİNK diyet ürünleri de bu gruba girecek vasıfta üretilmiştir. Katkısız olmanın yanı sıra içindeki diyet lifleri, siyah pirinç, siyah buğday sizi tok tutacak, fazla kalori almanıza da engel olacaktır.

4.Ispanak, havuç, lahana gibi çiğ tüketilebilecek sebzeler çiğ tüketilmelidir. Bu tür gıdalar pişirildiğinde glisemik indeks değeri çok artmaktadır.

5.Sık atıştırmayın. Çünkü atıştırmak sıklaştırıldığında açlığı tahrik eder. İnsülin patlamalarına yol açar. Böylece kan şekeri önce hızla yükselir, sonra da hızla düşer.

6.Su içmeyi ihmal etmeyin. Çünkü açlık duygusu susuzlukla karışabilmektedir. Düzenli ve yeterli su içmek tokluğu yönetmemizi kolaylaştırır.

Tok kalmanın etkili yolları

Tok kalmanın etkili yolları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açlık hissinin nedeni kan şekerindeki düşmedir. Açlık hissini gidermek de bu düşüşü tersine çevirmekle olur. Ancak bu uygulama şekeri ani yükseltip düşüren gıdalarla olmamalıdır. Ben size tok kalmanın etkili yollarını sıralayacağım.

1.Protein tüketin. Et, balık, yumurta, süt ürünleri tüketin. Bu gıdaları fasulye, bezelye, nohutla kombine edin. Böylece tokluk duygusu daha da derinleşir.

2.Kötü karbonhidratlar tüketmeyin. Şeker ilave edilmiş unlu gıdalar, bal, pekmez, reçel, cips, beyaz ekmek de bu gruba dahildir. Katkılı karbonhidratlar tokluk hissini sürdürmenizi zorlaştırır.

3.İyi karbonhidratlar seçin. Fasulye, mercimek, baklagiller, pazı, ıspanak, lahana, siyah pirinç, elma, kayısı, portakal gibi gıda sizi tok tutar.

Size sunduğumuz THİNTHİNK diyet ürünleri de bu gruba girecek vasıfta üretilmiştir. Katkısız olmanın yanı sıra içindeki diyet lifleri, siyah pirinç, siyah buğday sizi tok tutacak, fazla kalori almanıza da engel olacaktır.

4.Ispanak, havuç, lahana gibi çiğ tüketilebilecek sebzeler çiğ tüketilmelidir. Bu tür gıdalar pişirildiğinde glisemik indeks değeri çok artmaktadır.

5.Sık atıştırmayın. Çünkü atıştırmak sıklaştırıldığında açlığı tahrik eder. İnsülin patlamalarına yol açar. Böylece kan şekeri önce hızla yükselir, sonra da hızla düşer.

6.Su içmeyi ihmal etmeyin. Çünkü açlık duygusu susuzlukla karışabilmektedir. Düzenli ve yeterli su içmek tokluğu yönetmemizi kolaylaştırır.

Tok kalmanın etkili yolları

Tok kalmanın etkili yolları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açlık hissinin nedeni kan şekerindeki düşmedir. Açlık hissini gidermek de bu düşüşü tersine çevirmekle olur. Ancak bu uygulama şekeri ani yükseltip düşüren gıdalarla olmamalıdır. Ben size tok kalmanın etkili yollarını sıralayacağım.

1.Protein tüketin. Et, balık, yumurta, süt ürünleri tüketin. Bu gıdaları fasulye, bezelye, nohutla kombine edin. Böylece tokluk duygusu daha da derinleşir.

2.Kötü karbonhidratlar tüketmeyin. Şeker ilave edilmiş unlu gıdalar, bal, pekmez, reçel, cips, beyaz ekmek de bu gruba dahildir. Katkılı karbonhidratlar tokluk hissini sürdürmenizi zorlaştırır.

3.İyi karbonhidratlar seçin. Fasulye, mercimek, baklagiller, pazı, ıspanak, lahana, siyah pirinç, elma, kayısı, portakal gibi gıda sizi tok tutar.

Size sunduğumuz THİNTHİNK diyet ürünleri de bu gruba girecek vasıfta üretilmiştir. Katkısız olmanın yanı sıra içindeki diyet lifleri, siyah pirinç, siyah buğday sizi tok tutacak, fazla kalori almanıza da engel olacaktır.

4.Ispanak, havuç, lahana gibi çiğ tüketilebilecek sebzeler çiğ tüketilmelidir. Bu tür gıdalar pişirildiğinde glisemik indeks değeri çok artmaktadır.

5.Sık atıştırmayın. Çünkü atıştırmak sıklaştırıldığında açlığı tahrik eder. İnsülin patlamalarına yol açar. Böylece kan şekeri önce hızla yükselir, sonra da hızla düşer.

6.Su içmeyi ihmal etmeyin. Çünkü açlık duygusu susuzlukla karışabilmektedir. Düzenli ve yeterli su içmek tokluğu yönetmemizi kolaylaştırır.

Tok kalmanın etkili yolları