• Haberler
  • Üye ziyaretleri son sürat devam

Üye ziyaretleri son sürat devam

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Şener Kırsoy, Melih Kamil Dolaylarlı ve...

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş; Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Şener Kırsoy, Melih Kamil Dolaylarlı ve Genel Sekreter Emre Çiftçi ile birlikte Ödemiş Ticaret Odası üyelerine yönelik ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Eriş ve beraberindeki yöneticiler, Niyazi Murat Dumalı-Eriş Prefabrik Yapı, Bünyamin Yılmaz-Osmanlı Yapı, Halil Akgün-Vesta GYO, İnci Sigorta Acenteliği-Anıl Gürel ve Kapucular Tarım Ltd.Şti. firmalarının iş yerlerine ziyaret atağı gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaretlerde firma temsilcileri ile bir araya gelerek sektör ve oda ile ilgili üyelerin talepleri dinlendi. Başkan Rıfat Eriş, oda faaliyetleri ile ilgili üyelere bilgiler aktardı. Odada düzenlenen eğitim ve seminerler hakkında detaylı bilgiler verilerek katılım taleplerinde bulunuldu. Firma yetkilileri, sektörde yaşadıkları sıkıntıları ve odadan beklentilerini dile getirerek ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.

Ziyarete ev sahipliği yapanlardan firma temsilcisi Halil Akgün, “Ödemiş Ticaret Odası’nda Başkan Rıfat Eriş ve yönetiminin görev almasıyla birlikte bir takım değişimlere imza atılıyor. Başarıya giden yolda Ödemiş adına önemli adımların atılacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: TURGAY KONURALP

Bakmadan Geçme