TOBB'dan Ödemiş'e okul müjdesi

Ödemiş'e yapılacak yeni okul ile ilgili planlamaları yapmak için Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka,...

Ödemiş’e yapılacak yeni okul ile ilgili planlamaları yapmak için Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü 21 Şubat Pazartesi günü Borsa’da bir araya geldi.

Yapılan toplantıda atılacak adımlar ve süreçler görüşülerek, bir yol haritası belirlendi. Ödemiş’e okul kazandırılmasıyla ilgili Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka ve Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ortak basın açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında ULUSAL EĞİTİME KATKI protokolü dahilinde 154 ilçeye kazandırılacak 154 okul içerisinde İlçemiz Ödemiş’imizin bulunduğunu sevinerek öğrenmiş bulunmaktayız. TOBB’ca imzalanan protokol dahilinde; geleceğin teminatı olan çocuklarımıza yatırımlar devam etmektedir. İş dünyası temsilcileri olarak, eğitimin ne kadar hayati bir önem taşıdığını ve kuşkusuz yapılan en önemli yatırımın eğitim olduğunu her platformda dile getirdik, getiriyoruz. Bizler biliyoruz ki, eğitime yapılan yatırımdan asla zarar edilmez. Önümüzdeki süreçte TOBB çatısı altında Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Ticaret Borsası olarak Ödemiş’imize bir okul yapacağız. Türkiye genelinde yapılacak olan okul projesinde Ödemiş olarak yer almaktan çok mutluyuz. Proje sürecini bir an önce tamamlayarak ilçemizi yeni okuluna kavuşturmak istiyoruz”.

Samime Sarayköy

Bakmadan Geçme