- Haberler
- Tire’de meclis Derekahve’de toplandı
Tire’de meclis Derekahve’de toplandı
Tire Belediye Meclisi’nin 2020 Yılı Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı İlk Birleşimi, Tire Belediye Başkanı Salih...
Tire Belediye Meclisi’nin 2020 Yılı Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı İlk Birleşimi, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran başkanlığında Tire Belediyesi Derekahve İşletmesi’nde yapıldı. Meclis toplantısı, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın konuşması ile başladı. İdlib’de yapılan hain saldırı ve sonrasında başlayan Bahar Kalkanı Harekatı hakkında konuşma yapan Başkan Duran, “Ülkemizin güney sınırının güvenliği için orada bulunan birliğimize hain bir saldırı yapıldı. Saldırı sonrasında da meşru hakkımız olarak Bahar Kalkanı Harekatı başladı. Hem hain saldırıda hem de harekatta maalesef üzücü haberler alıyoruz, evlatlarımız şehit oluyor, içimiz acıyor, ciğerimiz yanıyor. Allah, vatan evlatlarımızın yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
11 madde ele alındı
Tire Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün ve Zabıta Müdürlüğü’nün birer, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün iki, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün altı maddesi görüşüldü. Komisyona sevk edilen maddelerin görüşülmesi ve karara bağlanması için meclis, yarın akşam ikinci bileşim için tekrar toplanma kararı aldı.
Personel A.Ş. yöneticileri seçildi
Toplantıda mahalli idare birliklerin personel çalıştırılmasına dayalı hükmü gereğince kurulmuş olan Tire Belediye Personel A.Ş.’nin iş ve idaresinin yürütülebilmesi için yönetim kurulu üyeleri de seçildi. Yapılan seçimde Tire Belediyesi Personel A.Ş.’nin genel kurulunda Tire Belediyesi’nin tüzel kişiliğini temsilen Tire Belediye Başkan Yardımcısı Halil Doğukan Eroğlu’nun ve iki kişilik yönetim kurulu üyelerinin ise Tire Belediye Meclis Üyesi Görkem Orucak ve Tire Belediyesi Muhasebe Yetkilisi M. Akın Gözeger olarak seçilmesi uygun bulundu.
Büşra Boyar
Bakmadan Geçme





