- Haberler
- TİRE’DE ÇİÇEK MAZBATASINI ALDI
TİRE’DE ÇİÇEK MAZBATASINI ALDI
 Haber Merkezi – Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, mazbatasını alarak, göreve başladı. 2009 yılında DP&rsquoden son...
Haber Merkezi – Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, mazbatasını alarak, göreve başladı.
2009 yılında DP’den son yerel seçimler de ise CHP’den Belediye Başkanı seçilen Çiçek, mazbatasını seçimden 1 hafta sonra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Maide Koçan’ın elinden aldı.
Tire Adliyesi’ne eşi Yüksel Çiçek, CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Belediye Meclis üyeleri ile gelen Çiçek adliye girişinde partililer tarafından davul zurnayla karşılandı.
Hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini ifade eden Başkan Çiçek, “Herkese eşit mesafede olacağım. Bu süreçte bana destek veren başta eşim Yüksel Çiçek olmak üzere üzerimde emeği bulunan herkese teşekkür ederim” dedi.
Belediye Meclis üyelerinin de mazbatalarını almasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na giden Başkan Çiçek ve beraberindekiler, anıta çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulundu.
Bakmadan Geçme