TİRE'DE KARNE HEYECANI YAŞANDI
2025-2026 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi, Tire'de düzenlenen karne törenleriyle sona erdi. İlçedeki 15 bin 584 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.
Resmî Tören Derebaşı İlkokulu’nda Gerçekleşti
Törene Kaymakam Vural Karagül, Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Nafi Emre Uçar, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Mustafa Güven, İlçe Millî Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun, şube müdürleri, öğretmenler, okul yöneticileri ve veliler katıldı. Protokol üyeleri, öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini takdim ederek heyecanlarına ortak oldu.
Öğrenciler Yarıyıl Tatiline Girdi
Tire’deki resmî ve özel okullarda eğitim gören 15.584 öğrenci ile görev yapan 1.109 öğretmen, karne törenlerinin ardından yarıyıl tatiline başladı. Kaymakam ve protokol üyeleri, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlıklı, huzurlu ve verimli bir tatil diledi.
Bakmadan Geçme