Tire'de Kan Donduran Olay: Yeni Doğan Bebeğini Çuvala Koyup Gömdü
Tire'de akıllara durgunluk veren bir olay ortaya çıktı. İddiaya göre, 34 yaşındaki H.D. isimli kadın, evlilik dışı dünyaya getirdiği bebeğini çuvala koyarak köy yolundaki bir köprünün altına gömdü.
Olayın duyulması üzerine Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Anne H.D. ile bazı aile bireyleri gözaltına alınırken, bölgede geniş çaplı inceleme başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre H.D.’nin doğumu hastane dışında yaptığı, ardından bebeği gizlice köprü altına gömdüğü öne sürülüyor. Şok edici bir diğer iddia ise annenin geçmişine dair oldu. Yaklaşık beş yıl önce de benzer bir olayla gündeme geldiği, o dönemde de evlilik dışı doğurduğu bebeğini bir pazar yerinde tezgâh altına bıraktığı ve bebeğin yaşamını yitirdiği basına yansımıştı.
Savcılığın talimatıyla bölgede yapılan aramalarda gömülü bebeğe ulaşıldı. Gözaltına alınan anne ve yakınları hakkında başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülüyor.
Bakmadan Geçme





