Tire'de Cumhuriyet Coşkusu Fener Alayıyla Yaşanacak!
Tire Belediyesi, Cumhuriyetimizin 102’nci yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Tire sokakları, ellerinde bayraklarla yürüyen vatandaşların oluşturduğu görkemli Fener Alayına sahne olacak.
Bu akşam saat 19.23’te başlayacak yürüyüş, Fatih Sultan Mehmet Parkı otoparkı önü ile Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Üstgeçidi arasından start alacak. İstasyon Caddesi boyunca devam edecek korteje Tire Belediye Bandosu eşlik edecek.
Yüzlerce Tireli, bando eşliğinde Cumhuriyet marşlarını hep bir ağızdan söyleyerek Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecek. Etkinlik, meydanda gerçekleştirilecek halk oyunları gösterileriyle taçlanacak.
Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, tüm vatandaşları bu anlamlı yürüyüşe davet ederek, “Cumhuriyetimizin 102. yılında, atalarımızdan aldığımız bağımsızlık meşalesini bir kez daha Tire sokaklarında gururla taşıyacağız. Genciyle yaşlısıyla, hep birlikte ‘Yaşasın Cumhuriyet!’ diyeceğiz. Tüm halkımızı fener alayına bekliyoruz!” dedi.
Bakmadan Geçme