Tire'de ağaç budama çalışmaları yapıldı

Tire Belediyesi ekipleri, ilçedeki park ve bahçelerde güvenliği artırmak amacıyla ağaç budama çalışmaları gerçekleştirdi. Müdürlük yetkilileri, rutin bakımın hem vatandaş güvenliği hem de enerji hatlarının korunması için önemli olduğunu vurguladı.

Toptepe bölgesinde budama çalışması

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, Toptepe bölgesinde bulunan ağaçlarda budama yaptı. Çalışmalar sırasında yol, yaya ve araç güvenliğini tehlikeye atabilecek, enerji nakil hatlarına temas etme riski olan ağaçlar öncelikli olarak ele alındı.

Güvenlik ve çevre öncelikli uygulama

Belediye yetkilileri, ağaç bakım çalışmalarının düzenli olarak yapılacağını ve bölge sakinlerinin güvenliğinin her zaman öncelik olduğunu belirtti. Ayrıca budama faaliyetlerinin çevreye zarar vermeden sürdürülebilir şekilde gerçekleştirileceği ifade edildi.

Bu uygulama, Tire’de hem kamu güvenliğinin sağlanması hem de ağaçların sağlıklı bir şekilde büyümesinin desteklenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. 

Bakmadan Geçme