• Haberler
  • Gündem
  • TİRE'DE 3 MİLYONLUK VURGUN! KENDİNİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITTI, ALTIN VE PARAYI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

TİRE'DE 3 MİLYONLUK VURGUN! KENDİNİ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITTI, ALTIN VE PARAYI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

Tire'de kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan bir dolandırıcı, yaklaşık değeri 3 milyon TL olan para ve ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Olay sonrası harekete geçen Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kimlik bilgilerini kısa sürede tespit etti.

Yapılan araştırmalar sonucunda, dolandırıcılık şüphelisinin Balıkesir’de ikamet ettiği belirlendi. Tire Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli şekilde yürütülen operasyon sonucu şüpheli şahıs, Balıkesir’deki adresinde yakalandı.

Tire’ye getirilen ve burada ifadesi alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bakmadan Geçme