• Haberler
  • -SULAMA KANALLARI TAMAMLANINCA, ÇİFTÇİLERİMİZİN CEBİ PARA GÖRECEK 

-SULAMA KANALLARI TAMAMLANINCA, ÇİFTÇİLERİMİZİN CEBİ PARA GÖRECEK 

 AK PARTİ ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT BADEM  Ak Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem...

 AK PARTİ ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT BADEM

 Ak Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem seçim çalışmalarına ilçeye bağlı Gereli, Gerçekli, Türkönü ve Kurucaova köylerinde deva etti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde meclis üyesi adaylarıyla birlikte köylere ziyaret gerçekleştiren Mahmut Badem, hafta sonu Ödemiş’in Kaymakçı yolu üstünde bulunan köylerine gitti.

Bu köylerde bulunan kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Badem, Gereli köyünde bir grup seçmene rozet taktı.

Badem, köy halkının sorunları hakkında bilgiler alarak çözüm yolunda, yaşanması gereken süreçle ilgili bilgiler verdi.

KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIMIZLA İYİ DİYALOGLAR KURDUK

Mahmut Badem yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: “Belediye başkanlığım döneminde muhtarımızla gayet iyi diyaloglar içerisinde köylerin sorunları ve sıkıntıları hakkında kendilerine yardımcı olmaya çalıştık. Şimdi yine partimizin iktidarı döneminde Ödemiş ve köyleri için muazzam çalışmalar sergiliyoruz.

BADEMLİ BARAJI DA BİTTİ

Beydağ Barajı’nın sulama kanallarının ihalesi tamamlanarak sulama boruları döşenmeye başladı. Kaymakçı’ya kadar olan kısımdaki çiftçilerimiz baraj suyundan faydalanmakta. Bu sayede çiftçilerimizin sulamada ödediği paralar cebinde kalıyor. Yine aynı şekilde Bademli Barajını bitirerek sulama kanallarının ihaleleri tamamlandı. Şu an itibariyle sulama borularının döşenmesi devam etmekte, İnşallah 1 yıl içerisinde çevre köylerde yaşayan vatandaşlarımız bundan faydalanacak. Bunların hepsine sizlerin desteğiyle daha iyi hale getirmek için çalışacağız”

 

Bakmadan Geçme