- Haberler
- Organik patatesi İzmir'de tanıttı
Organik patatesi İzmir'de tanıttı
Ege'nin tek organik üreticisi olan Levent Korukoğlu, organik patateslerini bu kez İzmir'de açılan fuarda Gıda, Tarım...
Ege’nin tek organik üreticisi olan Levent Korukoğlu, organik patateslerini bu kez İzmir’de açılan fuarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün standında sergiledi.
Ödemişli organik patates üreticisi Levent Korukoğlu, “Ödemiş’in adının bir de organik patates ile anılmasını ve İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün kendi standında yer almasını sağladık. İl Müdürümüz Ahmet Güldal da sergimize gelerek incelemelerde bulundu. Buna benzer fuarların açılmasıyla tanıtımların çok daha ön planda olması sağlanmaktadır.
İl Müdürümüz Güldal’ın yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş ve Ödemiş’ten gelen heyetin de ziyareti, bizi ayrıca memnun etti. Organik patatesin ne kadar lezzetli olduğunu göstermek amacıyla burada canlı olarak patates kızartarak ziyarete gelenlere tattırıyoruz. İnsanlarımız, organik patatesin tadını alır almaz bizimle temasa geçiyorlar. Bundan sonra da Türkiye genelinde açılan fuarlarda organik patatesimizi tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber: Turgay KONURALP
Bakmadan Geçme





