• Haberler
  • ÖDEMİŞSPOR DİDİMDE DAĞILDI: 4-0

ÖDEMİŞSPOR DİDİMDE DAĞILDI: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 23. Hafta mücadelesinde Didim Belediyespor&rsquoa konuk olan Ödemişspor sahadan 4-0 mağlup...

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 23. Hafta mücadelesinde Didim Belediyespor’a konuk olan Ödemişspor sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Zirve yarışına havlu atan kırmızı-lacivertliler, son üç hafta öncesi İzmir takımları arasında en yüksek puanı topladığı için ligde kalmayı garantiledi.

Sezona 3. Lig hedefiyle başlayan ancak deplasmanda sadece 4 kez sevinen Ödemişspor, Didim Belediyespor deplasmanında adeta bozguna uğradı. İlk yarıda Emirhan ve Kubilay’ın gollerine engel olamayan Ödemişspor ikinci yarıda da varlık gösteremedi. İkinci yarıda yine sahneye çıkan Emirhan ve Rıza maçın skorunu 4-0 olarak belirledi.

 

DİDİM MAÇA GOLLE BAŞLADI

Didim Atatürk Stadı’nda maça hızlı başlayan taraf Didim Belediyespor oldu. 3’te Rıza’nın pasında topa kafayı vuran Emirhan’ın kafayla attığı erken golle öne geçti: 1-0.

İlk yarının uzatma dakikalarında Fehmi’nin ara pasında topla buluşarak kaleciyle karşı karşıya kalan Kubilay, kaleci Güven’i geçerek topu ağlara yolladı: 2-0.

Mavi-Beyazlılar, soyunma odasına 2-0’lık skorla gitti. Forvetlerin ilk 11’de şans bulmadığı Ödemişspor ikinci yarıda da varlık gösteremedi. İkinci yarıda da rakibine pozisyon vermeyen Didim ekibi, ataklarını sürdürdü. 72’nci dakikada sağ kanattan Kubilay’ın ortasında Rıza Bulut topu ağlarla buluşturdu: 3-0

82’nci dakikada ise Ahmet Can’ın pasında topa şutu vuran Emirhan Kılıç, kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-0.

 

ŞAMPİYONLUK ŞANSI BİTTİ, KÜMEDE KALMAYI GARANTİLEDİ

Karşılaşma 4-0 sona ererken bu sonuçla Ödemişspor’un grupta mucizelere bağlı olan şampiyonluk şansı tamamen ortadan kalktı. Bornova 1881 evinde Sökespor’a tek golle boyun eğince Ödemişspor, son üç hafta öncesi İzmir ekipleri arasında en yüksek puanı toplayan ekip olarak ligde kalmayı garantiledi. BAL statüsüne göre gruptaki İzmir ekipleri arasında en çok puanı toplayan ikinci ekip baraj maçı oynarken en az puan toplayan sıralamasına bakılmaksızın küme düşecek.

 

SÖKE VE MUĞLA ZİRVE YARIŞINDA

23. haftada maç fazlası bulunan lider Sökespor, Bornova 1881’i deplasmanda 1-0 yenerek yerini korurken Muğlaspor da evinde Kuşadasıspor’u 2-1’le geçip takibini sürdürdü.

İzmirspor’un Utaş Uşakspor’u yendiği 23. haftada Sarayköyspor, Ortaca Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Uşak Belediyespor ile Kale Belediyespor da 2-2’lik skorla yenişemedi. Denizli temsilcisi Yeşilköyspor haftayı BAY geçen ekip oldu.

Başar Uçar

 

STAT: Didim Atatürk

HAKEMLER: Aytaç Geçgel***, Serkan Çukur***, Tolga Gürler***

DİDİM BELEDİYESPOR: Yaşar ***, Yasin ***, Ünal  ***, Gökhan ***, Yalçın ***, Fehmi ***, Emirhan ****, Ahmet Can ***, İsmail  ***(79 Onur *), Rıza ****(85 Ediz *), Kubilay ****(72 Sever **)

ÖDEMİŞSPOR: Güven **, Emre **, Serkan **, Güneş Can **(77 Edim *), Onur  **, Ömer Furkan **(69 Tolgahan *), Mert **, Erdi  *(46 Engin *), Cihat **, Buğra **, Malik **

GOLLER: Dk. 3-82 Emirhan Kılıç, 45 Kubilay Özer, 72 Rıza Bulut (Didim Belediyespor)

SARI KARTLAR: Rıza, Kubilay, Yasin (Didim Belediyespor), Erdi, Emre (Ödemişspor)

  Takım                   O            P             Av

1- Sökespor                      22           46           +24

2- Muğlaspor                    21           44           +14

3- Didim Bld.                      21           36           +10

4- Ödemişspor                 21           34           +6

5- Sarayköyspor               21           31           0

6- Utaş Uşakspor             21           30           +1

7- Kuşadasıspor                              21           30           -3

8- Yeşilköyspor                21           26           0

9- Bornova1881                21           24           +2

10- Kale Bld.                      22           24           -16

11- İzmirspor                     22           22           -7

12- Ortaca Bld.                 21           20           -6

13- Uşak Bld.                    21           8             -25

Bakmadan Geçme