ÖDEMİŞ TİCARET ODASI'NDA STRES YÖNETİMİNE YOĞUN İLGİ
Ödemiş Ticaret Odası'nın 2026 eğitim programları kapsamında düzenlediği Stres Yönetimi Semineri, iş dünyası ve vatandaşları bir araya getirdi. Etkinlikte stresle başa çıkma yöntemleri ele alındı.
Ödemiş Ticaret Odası tarafından düzenlenen “Stres Yönetimi” semineri, 28 Ocak 2026 Çarşamba günü ÖTO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Akşam saatlerinde yapılan seminere oda üyeleri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Stresin Nedenleri Ve Çözüm Yolları Anlatıldı
Seminerde eğitmen Dilek Selçuk, günlük yaşamda ve iş hayatında stresin ortaya çıkma nedenleri ile stresle baş etme yolları hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Sunumda farkındalık çalışmaları ve pratik yöntemler ön plana çıktı.
İnteraktif Eğitim Ortamı
Katılımcıların sorularıyla interaktif şekilde ilerleyen seminerde, stresin doğru yönetilmesinin bireysel yaşam kalitesi ve iş verimliliği üzerindeki etkilerine dikkat çekildi.
Eğitimler Devam Edecek
Seminerin sonunda konuşan Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim Surav, eğitime katılanlara ve katkılarından dolayı Dilek Selçuk’a teşekkür etti. Surav, üyelerden gelen talepler doğrultusunda eğitim ve seminer çalışmalarının sürdürüleceğini belirtti.
Bakmadan Geçme