Ödemiş'te engelsiz kahvaltı buluşması

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından Cafe Rol'de düzenlenen kahvaltı etkinliği, renkli ve duygusal anlara sahne oldu.

Haberin Özeti

  • Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından Cafe Rol’de düzenlenen kahvaltı etkinliği, renkli ve duygusal anlara sahne oldu.

Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte engelsiz çocuklar ve aileleri keyifli bir gün geçirdi.

Cafe Rol dolup taştı

Ödemiş'te engelsiz kahvaltı buluşması

Sponsor desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonda Cafe Rol, engelsiz çocuklar ve aileleriyle dolup taştı. Büyükten küçüğe herkesin mutluluğu yüzlere yansıdı.

Etkinlik boyunca çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileler de bir araya gelme fırsatı buldu.

Başkan Aksoy’dan teşekkür

Ödemiş'te engelsiz kahvaltı buluşması

Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, etkinliğe destek veren Cafe Rol işletme sahibi Tutku Sönmez’e teşekkür ederek katkılarının çok anlamlı olduğunu ifade etti.

El emeği hediye takdim edildi

Ödemiş'te engelsiz kahvaltı buluşması

Günün anlam ve önemine özel olarak Cafe Rol sahibi Tutku Sönmez’e el emeğiyle hazırlanan özel bir tepsi hediye edildi.

Ödemiş'te engelsiz kahvaltı buluşması

Tutku Sönmez’de yaptığı kısa konuşmada engelsiz ve mutlu günler temennisinde bulundu.

Dayanışma mesajı verildi

Ödemiş'te engelsiz kahvaltı buluşması

Samimi görüntülere sahne olan etkinlikte birlik, dayanışma ve farkındalık mesajları ön plana çıktı.

Bakmadan Geçme