• Haberler
  • Genel
  • Ödemiş'te çiğ süt destekleme listeleri askıya çıktı

Ödemiş'te çiğ süt destekleme listeleri askıya çıktı

Ödemiş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı Ekim, Kasım ve Aralık dönemine ait Çiğ Süt Desteklemesi icmal listelerinin askıya çıkarıldığını açıkladı. Listeler, üreticilerin 2024 yılının son çeyreğine ilişkin destekleme hak edişlerini kapsıyor.

Müdürlükten yapılan duyuruda, süt üreticilerinin askıya çıkan listeleri dikkatle kontrol etmeleri istendi. Bilgilerinde hata ya da eksiklik tespit eden üreticilerin, 26 Şubat Perşembe günü mesai bitimine kadar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne şahsen başvurarak itiraz dilekçesi vermeleri gerektiği belirtildi.

İtiraz süresine dikkat

Yetkililer, askı süresinin tamamlanmasının ardından yapılacak başvuruların mevzuat gereği değerlendirmeye alınamayacağını hatırlattı. Üreticilerin mağduriyet yaşamamaları adına belirtilen takvim içinde kontrollerini tamamlamalarının büyük önem taşıdığı vurgulandı.

 

Bakmadan Geçme