Ödemiş'te Bedia Fashion Show Heyecanı
İlhamını Bedia Akartürk'ten Alan Koleksiyon Podyumda
Ödemiş Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen “Yarınlara İz Bırak Projesi” kapsamında, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle hazırlanan anlamlı bir etkinlik daha hayata geçiyor. Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Moda Tasarımı Topluluğu tarafından düzenlenen Bedia Fashion Show, 30 Mayıs Cuma akşamı Saray Event House’ta gerçekleşecek.
Türk Halk Müziği’nin yaşayan efsanesi Bedia Akartürk’ün hayatı ve sahne kıyafetlerinden ilham alınarak hazırlanan “Bedia Moda Koleksiyonu”, izleyicilerle ilk kez buluşacak. Gecede hem kültürel mirasın izleri hem de modern moda anlayışı bir arada sunulacak.
Etkinliğin hazırlık sürecinde emeği geçen tüm kurumlara, destek veren sponsorlara ve projeye katkı sağlayan herkese teşekkür edildi.
Bakmadan Geçme





