• Haberler
  • Ekonomi
  • Ödemiş'in LGS birincileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

Ödemiş'in LGS birincileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Ödemiş birincisi olan 50. Yıl Ortaokulu öğrencileri Zümra Yazgan ve Ömer Oğuz Karakaya, aileleriyle birlikte Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Turan Yüzük, başarılı öğrencileri ve ailelerini makamında kabul ederek tebrik etti. Yüzük, öğrencilerin azimli çalışmaları sayesinde elde ettikleri bu başarının gurur verici olduğunu vurgulayarak, “İnanıyorum ki gençlerimiz ileride çok iyi yerlere gelecek. Ülkemiz için böylesine çalışkan ve örnek gençler çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

Ziyarete, 50. Yıl Ortaokulu Müdürü İhsan Selim Kurt ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sinem Yılmaz Uygun da eşlik etti.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, LGS 2025 birincileri Zümra Yazgan ve Ömer Oğuz Karakaya’yı, ailelerini ve 50. Yıl Ortaokulu camiasını tebrik ederek öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme