• Haberler
  • Gündem
  • Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Yasin ÇOŞKUN'a Veda Yemeği

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Yasin ÇOŞKUN'a Veda Yemeği

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) yaz kararnamesiyle Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun için veda yemeği düzenlendi.

Ödemiş Adliyesi’nde görev yaptığı süre boyunca adaletin tesisine yönelik çalışmaları ve kurumlar arası koordinasyonuyla takdir toplayan Başsavcı Yasin Coşkun’un onuruna düzenlenen veda programına ilçedeki yargı mensupları, emniyet ve jandarma teşkilatı temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeğinde duygusal anlar yaşanırken, mesai arkadaşları tarafından Yasin Coşkun’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Başsavcı Coşkun, Ödemiş’te görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güzel şehirde çalışmak, burada iz bırakmak benim için büyük bir onurdu. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yasin Coşkun’un yeni görev yeri olan Siirt’te de başarılı çalışmalara imza atması temenni edilirken, Ödemiş’ten uğurlanması ilçe kamuoyunda da takdir ve teşekkürle karşılandı.

Bakmadan Geçme