Kiraz'da İstiklal Marşı'nın kabulü anıldı
Kiraz'da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
İstiklal İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri tarafından Türk Bayrağı ve İstiklal Marşı temalı bir sergi düzenlendi.
Protokol sergiyi ziyaret etti
Düzenlenen sergiye Kiraz Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ak, şube müdürleri Gülşah Akın ve Ali Bardakçı ile ilçe protokolü katıldı. Programda öğrencilerin hazırladığı çalışmalar protokol üyeleri tarafından incelendi.
Öğrencilerden anlamlı çalışmalar
Öğrencilerin hazırladığı sergide Türk bayrağının önemi ve bağımsızlığın simgesi olan İstiklal Marşı’nın ruhunu yansıtan çalışmalar yer aldı. Büyük emek ve özveriyle hazırlanan çalışmalar öğretmenler ve katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.
Yetkililer, milli değerlerin yeni nesillere aktarılması açısından bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirterek çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
-
Protokol sergiyi ziyaret etti
-
Öğrencilerden anlamlı çalışmalar
-
Kiraz Kaymakamı Murat Karahan
-
İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ak
-
şube müdürleri Gülşah Akın ve Ali Bardakçı

