Kiraz'da iki noktada yol kapandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Kiraz Belediyesi iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede iki ayrı noktada geçici trafik düzenlemesine gidildi.

Haberin Özeti

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Kiraz Belediyesi iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede iki ayrı noktada geçici trafik düzenlemesine gidildi.

Yağlar-Kemer yolu bir hafta kapalı

Asfalt yapım çalışmaları nedeniyle Yağlar-Kemer bağlantı yolu geçici olarak araç trafiğine kapatıldı. Yetkililer, yolun bir hafta boyunca ulaşıma kapalı kalacağını bildirirken, sürücülerden alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Çalışmaların güvenli ve hızlı şekilde tamamlanabilmesi için bölgede gerekli önlemlerin alındığı belirtildi.

İstiklal Mahallesi’nde trafik durdurulacak

Kiraz'da iki noktada yol kapandı

Öte yandan Yağmur Suyu Ayrıştırma Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar nedeniyle İstiklal Mahallesi 2. Güneş Sokak’ta da trafik akışı geçici olarak durdurulacak.

VakıfBank ve İZSU Abone Birimi’nin bulunduğu güzergâhta yürütülecek çalışmalar süresince yol araç trafiğine kapalı olacak.

Sürücülere uyarı

Yetkililer, çalışma alanlarında oluşabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek için sürücülerin alternatif yolları tercih etmelerini ve trafik işaretlerine uymalarını istedi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolların yeniden ulaşıma açılacağı bildirildi.

Bakmadan Geçme