İzmir Milletvekili Adayı Yücel’den seçim mesajı

CHP İzmir Milletvekili adayı Deniz Yücel, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

CHP İzmir Milletvekili adayı Deniz Yücel, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yücel, seçim çalışmalarına devam ederek Kemalpaşa’nın Ulucak, Sütçüler, Akalan, Çambel köyleri ve Çiğli Balatçık’ta gençleri ziyaret etti. Yücel, “Bu güzel baharda çifte bayram geçiriyoruz ama en güzel bayramımızı 15 Mayıs sabahına uyandığımızda yaşayacağız. Çünkü o zaman gerçekten “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyebildiğimiz bir bahar sabahına uyanacağız” dedi.

Yücel, insanların umutlarının arttığına dikkat çekerek, “Çifte bayram yaşıyoruz. Hem Ramazan Bayramı’nı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 100 yıldır eksilmeyen coşkuyla kutlayacağız. Bayramlar bu yıl iç içe ve alan çalışmalarımızda da şahit olduk insanların umutlarını yükselten bir coşku var. Çünkü herkes biliyor ki asıl bayramımızı 14 Mayıs’ta oylarımızı kullanıp 15 Mayıs sabahına uyandığımızda kutlayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğunu kanıtlayacağız” diye konuştu.

Yücel, bugün yaşanan sorunların kaynağının başkanlık sistemi olduğunu belirterek, “Millet açlıktan, yoksulluktan, işsizlikten kıvranırken, yandaş firmaların vergi borçlarını silen, çocuklarımızın geleceğini ipotek altına alan bir siyasi iktidar var. Bu adaletsiz, liyakatsiz ve basiretsiz yönetimin ve düzenin tek sorumlusu tek adam yönetimidir. Tek adam yönetimine, her şeyi ben bilirim anlayışına, saray ve saltanat meraklılarının iktidarına karşı bugün daha da net bir şekilde ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyoruz. 14 Mayıs’ta parlamenter sistemin yeniden inşa edileceği, milletin egemenliğinin geri getirileceği bir düzen için oyumuzu kullanacağız” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir adayı Deniz Yücel, 23 Nisan’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetine sahip çıkma bayramı olduğunu ve cumhuriyetin en kutsal değerlerine sahip çıkacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme