İZMAR'ın 20'nci şubesi, Tire'de hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle hizmet veren İZMAR İzmir Tanzim Satış Marketleri'nin 20'nci şubesi Tire'de açıldı.

 Uygun fiyatlı, sağlıklı ve güvenilir temel ihtiyaç ürünlerini vatandaşlarla buluşturan yeni şube, Adnan Menderes Mahallesi Necip Paşa Caddesi’nde hizmet vermeye başladı.

İZMAR'ın 20'nci şubesi, Tire'de hizmete açıldı
Tire’de gerçekleştirilen açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Dr. Z. Levent Yıldır, İZTARIM Genel Müdürü Samet Yoldaş, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu,  CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Baki Üküşçevik, Tire İlçe Başkanı Gürol Soyuer, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, oda ve kooperatif başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İZMAR'ın 20'nci şubesi, Tire'de hizmete açıldı
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu yaptı.  Başkan Okuroğlu, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay’ın başlatmış olduğu İZMAR Tanzim Satış Mağazalarının 20’ncisini açıyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Burada emeği geçen tüm İZTARIM çalışanlarımıza, büyükşehir personelimize ve bugün burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle İZMAR’da kooperatiflerimize ait ürünlerin halkımıza uygun fiyata ulaştırmak üzere planlanmış bu yatırımı önemsiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay’a teşekkürlerimi arz ediyorum.” Dedi. 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Dr. Z. Levent Yıldır, “Partimizin hedefi refah devletidir aslında. Bunun doğal sonucu olarak da yerel yönetimlerde sosyal belediyeciliği amaçlıyoruz. 

İZMAR'ın 20'nci şubesi, Tire'de hizmete açıldıBu proje de doğrudan doğruya bu gereksinimle ortaya çıkan bir proje. Ülkede yoksulluğun çok arttığını biliyoruz. Türkiye’de en fazla yoksulluğun arttığı yer İzmir. Dolayısıyla böyle bir projenin çok daha anlamlı bir yeri olduğu görülüyor. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. 
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek, İZMAR Tire Şubesi hizmete açıldı. Davetliler ve protokol üyeleri marketi gezerek alışveriş yaptılar.

İZMAR'ın 20'nci şubesi, Tire'de hizmete açıldı

Bakmadan Geçme