• Haberler
  • İLK HEDEF TAMAM ÖDEMİŞ:2 ÇİĞLİ:1

İLK HEDEF TAMAM ÖDEMİŞ:2 ÇİĞLİ:1

Başar Uçar  – Ödemiş Belediyespor, İzmir Süper Amatör Lig play-off grubundaki ilk maçında Çiğli Belediyespor´u 2-1...

Başar Uçar  – Ödemiş Belediyespor, İzmir Süper Amatör Lig play-off grubundaki ilk maçında Çiğli Belediyespor´u 2-1 yendi. Tarihinde ilk kez Çiğli Belediye´yi yenen kırmızı-lacivertliler play-off´lara lider başladı.

Atatürk Stadı 2 No´lu yan sahada oynanan karşılaşma öncesi Ödemiş Belediyespor ve Çiğli Belediyespor´a gruplarında elde ettikleri derece için kupaları verildi. Ödemiş Belediyespor kaptanı Göksel Yaman ikincilik kupasını İzmir ASKF yöneticilerinin elinden aldı.

İki ekibin de ilk yarıda temkinli bir oyun ortaya koyduğu gözlenirken Ödemiş istediği golü ikinci devrede buldu. Genç oyuncu İsa 60´ta takımını öne geçiren isim oldu.

Mücadelenin son anlarında Çiğli beraberlik için mücadele ederken tecrübeli golcü Egehan, farkı ikiye yükselterek ÖdemişÂ´i rahatlattı. Ödemiş son anlarda Gökhan´ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken Çiğli´nin bulduğu gol sadece farkı 1´e düşürmeye yaradı. Ödemişli taraftarların da yoğun destek verdiği kırmızı-lacivertliler, 2-1´lik galibiyeti doyasıya kutladı.

Aynı sahada oynanan günün son maçında Ceyhan Altınyıldız ile Güzelbahçe Belediyespor kozlarını paylaştı. Zorlu mücadele 1-1 sona erdi.

Bugüne dek oynadığı 5 maçta Çiğli´yi yenemeyen Ödemiş, hem şeytanın bacağını kırdı, hem de play-off grubunun ilk haftasını ilk sırada tamamladı.

Ödemiş Belediyespor gruptaki ikinci maçını 3 Nisan Cuma günü Ceyhan Altınyıldız ile oynayacak. Play-off grup maçları sonucunda lider olan ekip, BAL´daki İzmir ekiplerinin sezon sonundaki durumuna göre ya doğrudan yükselecek ya da baraj maçı oynayacak.

Bakmadan Geçme