İlk haftanın en golcüsü

2. Amatör Küme J Grubu’nda sezonun ilk haftasında sahasında konuk ettiği İzmir Yıldızspor’u adeta gole boğan...

2. Amatör Küme J Grubu’nda sezonun ilk haftasında sahasında konuk ettiği İzmir Yıldızspor’u adeta gole boğan ve mücadeleden 12-2’lik galibiyetle ayrılan Genç Tiregücü, ilk kez yer aldığı liglere harika bir başlangıç yaptı. Tire’nin yeni takımı, ligdeki toplam 10 grupta en fazla gol kaydeden iki ekipten birisi olurken en farklı sonucu elde eden ikinci takım hüviyetine de kavuştu.

Bir averajla geride

Sezonun ilk haftası itibarı ile E Grubu’nda Yukarıkızılca Acarspor’u saha ve seyircisi önünde 12-1 ile geçen Örengücü, +1 averaj farkı ile genel sıralamada Genç Tiregücü’nün önünde yer aldı. Bu iki takımı A Grubu’nda Seyrekspor deplasmanından 10-0’lık zaferle dönen Aliağa temsilcisi Ağaspor, H Grubu’nda konuk ettiği 35 İzmir Kültürspor’u 9-0 ile geçen Gediz FK, C Grubu’ndaki ilçe derbisinde Bayraklı Özgürspor’u 6-0 mağlup eden Bayraklı Belediyespor ile G Grubu’nda Yeşilyurtspor’u 6-1 yenen Eski İzmir Gençlikspor takip etti.

Derbide zafer arıyor

Genç Tiregücü, sezonun ikinci haftasında pazar günkü Tire derbisinde Tiregenç 1970 takımı karşısında Tire 4 Eylül Stadı’nda üç puan için ter dökecek. 2. Amatör Küme’de gruplarını lider bitiren takımlar, doğrudan 1. Amatör Küme’ye yükselirken ikinci, üçüncü ve dördüncü sıraları alan ekipler ise play off maçlarına gidecek. Lig, en alt seviye olduğu için küme düşme bulunmuyor.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme