HAKAN GÜÇLÜ SAHAYI BIRAKMIYOR
Ödemiş'te sürdürülen yoğun saha çalışmaları, Hakan Güçlü'nün esnafla kurduğu doğrudan temasın karşılık bulduğunu gösteriyor.
Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkan Adayı Hakan Güçlü, seçim süreci boyunca saha ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde farklı noktalarda gerçekleştirilen ziyaretlerde Güçlü, esnafla birebir görüşerek iş yerlerini ziyaret ediyor.
Mahalle Mahalle Ziyaret
Son günlerde Adnan Menderes Bulvarı, Anafartalar Mahallesi ve Zafer Mahallesi’nde temaslarda bulunan Güçlü, esnafın çalışma koşullarını yerinde gözlemledi. Gün boyu süren ziyaretlerde esnafın yaşadığı sorunlar, beklentiler ve öneriler doğrudan dile getirildi.
Sahaya Dayalı Yaklaşım
Ziyaretler sırasında yapılan görüşmeler, kısa selamlaşmalarla sınırlı kalmadı. Üretim koşulları, artan maliyetler ve mesleğin geleceğine dair konular masaya yatırıldı. Güçlü’nün sahaya dayalı yaklaşımı, esnaf nezdinde olumlu karşılık buldu.
Dinleyen ve Not Alan Bir Aday
Esnafın aktardığı başlıkların dikkatle not edilmesi, seçim sonrasına yönelik takip edilecek bir sürecin işareti olarak değerlendirildi. Esnaf, oda yönetiminden sahaya yakın, ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir anlayış beklediklerini dile getiriyor.
Ulaşılabilir Oda Vurgusu
Ziyaretlerde, oda yönetiminin üyeleriyle daha güçlü bir iletişim kurması gerektiği görüşü öne çıktı. Hakan Güçlü ise oda-esnaf ilişkisinin sürekli ve canlı tutulmasının önemine dikkat çekerek, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğini ifade etti.
Yürütülen saha çalışmaları, Hakan Güçlü’nün esnaf arasındaki bilinirliğini artırırken, seçim sürecinde sahadaki hareketliliği de ortaya koyuyor. Sahada oluşan tablo ise net: Esnaf, kendisini anlayan ve süreci birlikte yürütecek bir yönetim istiyor.
Bakmadan Geçme



