Fersan Ar-Ge Merkezi Oldu


Gıda markası Fersan, Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazandı. Yıllık 90 bin ton sirke üretimiyle Türkiye sirke sektöründe %25 pazar payına sahip olan Fersan, Ar-Ge Merkezi statüsüyle çalışmalarını güçlendirmeyi hedefliyor. Bu akreditasyon, şirketin sürdürülebilir büyüme ve rekabet gücünü artırma stratejilerinde rol oynayacak. Üniversite- sanayi iş birlikleri hayata geçirilirken sürdürülebilirlik odaklı projelerle çevreye duyarlı üretim hedefleri desteklenecek. Sirke, sos, turşu gibi geleneksel ürünleri modern üretim anlayışıyla tüketicilere sunduklarını söyleyen Fersan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gürhan Güven, “Ürünlerimizi 40’tan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Türkiye’nin zengin mutfak kültürünü tanıtıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme