• Haberler
  • Erdem’den dobra açıklamalar

Erdem’den dobra açıklamalar

 Pazar günü sahasında Aliağa FK&rsquoya 1-0 kaybeden Ödemişspor, Teknik Direktör Algun Erdem nezaretinde önümüzdeki pazar deplasmanda...

 Pazar günü sahasında Aliağa FK’ya 1-0 kaybeden Ödemişspor, Teknik Direktör Algun Erdem nezaretinde önümüzdeki pazar deplasmanda oynanacağı Demirten Yeşilköyspor maçının hazırlıklarına başladı.

Aliağa FK yenilgisinin bekledikleri bir sonuç olmadığını belirten Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, “Özellikle maçın ilk yarısında net bir golümüzün verilmemesi ve Aydın’ın girdiği gol pozisyonunda penaltı kararı verilmemesiyle birlikte böyle bir sonuçla karşılaştık. Sezon başından bu yana hiçbir zaman hakemler hakkında konuşmadım, yine konuşmayacağım. Rakip takım oyuncularının puan almak amacıyla yerde yatmalarına artık alıştık. Bunun arkasına asla sığınmak istemiyorum. Bizim niyetimizin ne kadar iyi olduğunu Ödemişli sporseverlerimiz biliyor. Bazı art niyetli kişiler dışında bizi iyi tanıyan ve anlayanların her zaman yanımızda olacaklarını çok iyi biliyorum. İlk yarıda herkesin alkışladığı takım yine bu takımdı. Buradaki en büyük üzüntümüz rakibimize olmadık puan vermemiz oldu” dedi.

“Paniğe gerek yok”

Paniğe gerek olmadığını ifade eden Erdem, “İlk yenilen takım biz değiliz. Maksatlı konuşanların insanlara özür dileme fırsatı vermeyeceğim. İnsanların burada 24 saat boyunca emek sarf ettiğimizi bilmelerini isterim. Maçın ardından bazı maksatlı yorumlar var. Tüm Ödemişli sporseverlere sevgim sonsuzdur. Bizim hiçbir kimseyle asla sorunumuz yok. Bu takımı nasıl aldıysak yine o şekilde teslim edeceğiz” diye konuştu.

Maçtan sonra Ödemişspor Tesisleri’nde oyuncularıyla sıcağı sıcağına toplantı yaptığını dile getiren Erdem, “Oyuncularıma şunu sordum: Bu savaşta var mısınız? Yok musunuz? Hepsi de ‘Sonuna kadar savaşacağız’ mesajını açık bir yüreklilik ile verdiler. Sezon başında olduğu gibi diğer takımların aldıkları sonuçlar asla ilgilendirmiyor. Sadece kendimize bakacağız. Taraftarlarımıza şahsıma yönelik sevgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Demirten Yeşilköyspor maçına en az eksikle çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, “Demirten Yeşilköyspor karşılaşması da bizim için diğer maçlarla aynı seviyede. Her rakibimizi önemsiyoruz. Sezon başından bugüne kadar ulaşılamaz bir hedef göstermedim. Şampiyonlukla alakalı bir şey asla söylemedim. Tünelin dibinde bir ışık dahi olsa sonuna kadar gideriz” dedi.

“Verilmeyecek hesabımız yok”

Teknik Direktör Erdem, yeni transferlerle ilgili olarak, “Hiç kimseyi takıma faydalı olmaması için getirmedik. Biz burada takımla bir arada Ödemişspor’u temsil ederken bir aile ortamında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Biz aslanlar gibi mücadele ederken hayatında bir kez bile tesislere uğramamış insanların eleştiri yapmaya haklarının olmadığını düşünüyorum. Ne sevgili başkanımızın ne de değerli Ödemişspor yönetiminin buna izin vermeyeceğine sonuna kadar inanıyorum. Tüm taraftarlarımız gelip bize burada takımla ilgili olarak soru sorabilirler. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yok. Belki herkes bilmeyebilir. Bunu da sizlerin vasıtasıyla iletmek istiyorum. Ödemişspor takımı, 13 Ağustos-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında üç gün için de kuruldu. Belki dünyada bu şekilde kurulan başka bir takım yoktur. Ama dördüncü gün idmanlara başlayan bir takımdır. Sadece emek vardır. Takım olarak sonuna kadar var gücümüzle savaşacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme