• Haberler
  • DÖNMEZ: -VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ 

DÖNMEZ: -VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ 

 Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, beraberinde gençlik kolları kadın kolları ve partililer...

 Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, beraberinde gençlik kolları kadın kolları ve partililer ile birlikte mahalle çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Ödemiş’in doğu mahallelerini ziyaret eden CHP’liler dün de Ödemiş’in batı mahalleleri olan Kazanlı ve Balabanlı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Ziyaretlerde mahallelilerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen başkan Cumhuriyet Halk Partililer vatandaşların her zaman yanında olacaklarını söylediler.

Akşam saatlerinde de Çaylı Mahallesini ziyarette bulunan başkan Nazan Dönmez ve beraberindekiler yarın seçim varmış gibi çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler.

Ziyaretlerle ilgili olarak konuşan Başkan Dönmez şunları ifade etti:

 

“YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

“Geçtiğimiz günlerde Ödemiş’imizin Kutlubeyler, Üçkonak, Hacıhasan Mahallelerini ziyaret etmiştik. O zaman da dediğim gibi cumhurbaşkanlığı seçimi, iki kere genel seçim atlattık. Daha sonra da partimizin delege seçimi, ilçe kongresi, il kongresi ve kurultayımızı yaptık. Kurultayımızdan sonra yeniden sahaya çıkarak vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizlere verdiği talimatı da yarın seçim varmış gibi çalışın demesidir. Bu talimatı yerine getiriyoruz, örgütümüz hareketli ve çalışıyor. Ben de ilçe başkanı olarak partililerimiz ile birlikte bugün yine batı mahallelerimizden Balabanlı ve Kazanlı Mahallelerimizi ziyaretler gerçekleştirdim.

 

“EN BÜYÜK SIKINTI SÜT VE PATATES’İN PARA ETMEMESİ”

Gittiğimiz mahallelerimizde partimize desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ettim. Onlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledim. Ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılık ile geçinen vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı süt fiyatlarının düşük olmasıyla, ürettikleri patatesin satılamamasıdır. Süt konusunda ve diğer tarımsal konularda İzmir Büyükşehir Belediyemizin üreticimize yerelde kalkınma adı altında yaptığı çalışmalar var. Ben aynı Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak bu sorunu ve diğer sorunları da gerekli mercilere aktarmaya çalışıyorum.

Vatandaşlarımız ile mahallelerinde ki Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetleri de konuşuyoruz. Eksikler varsa da notlarımızı alıyoruz. Misafir perveklerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme