ÇERÇİOĞLU'NDAN AYDIN BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE YÜZDE 23 ARA ZAM
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ şirketlerinde görev yapan çalışanların maaşlarına yüzde 23 oranında ara zam yapıldı. En düşük taban maaş 40 bin TL'ye yükseldi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye ve ASKİ bünyesinde görev yapan personelin maaşlarına yüzde 23 oranında ara zam yapıldığını duyurdu. Alınan karar kapsamında en düşük taban maaş 40 bin TL’ye yükseltildi.
Çerçioğlu, yapılan düzenlemenin uzun süredir planlandığını belirterek, “Önceliğimiz her zaman alın teri döken çalışma arkadaşlarımızdır. Personelimizin haklarını korumak ve ekonomik olarak daha güçlü bir şekilde yaşamalarını sağlamak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Belediye yönetimi, yapılan ara zammın çalışanların yaşam standartlarını yükseltmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla hayata geçirildiğini vurguladı.