- Haberler
- BÖLGESEL AMATÖR LİG 20 TEMMUZU BEKLİYOR
BÖLGESEL AMATÖR LİG 20 TEMMUZU BEKLİYOR
Ödemişspor´un 3. Lig´e yükselme mücadelesi vereceği Bölgesel Amatör Lig´de (BAL) son başvuru tarihi 20 Temmuz 2015...
Ödemişspor´un 3. Lig´e yükselme mücadelesi vereceği Bölgesel Amatör Lig´de (BAL) son başvuru tarihi 20 Temmuz 2015 olarak belirlendi. BAL katılacak kulüpler 20 bin liralık teminatı nakit olarak yatıracak. Bu sezon altıncı kez düzenlenecek BAL´a katılma hakkı bulunan kulüpler 20 Temmuz´a kadar başvuru belgelerini tamamlayıp Türkiye Futbol Federasyonu´na teslim edecek.
TEMİNAT BU KEZ 20 BİN LİRA
Teminat 25 bin liradan 20 bin liraya düşürüldü. Geçmiş yılların aksine teminat, nakit olarak yatırılacak. 163 kulübün katılım hakkının bulunduğu BAL´da yer alacak kulüplerin katılımla ilgili gerekli evrakları tamamlayıp Federasyon´a teslim etmelerinin ardından grup sayıları ve statü belirlenecek. 27 Temmuz´dan itibaren Federasyon yetkilileri tarafından stadyum ve saha denetimlerine başlanacak. ÖDEMİŞSPOR´A YENİ LOGO
Kulüplerin mutlaka Kulüp Müdürü ve Akreditasyon Görevlisi belirleyeceği yeni sezonda lige katılacak tüm kulüplerin logolarını dijital ortamda Federasyon´a sunmaları gerekiyor. Karşıyaka Gençlerbirliği ile yapılan anlaşmayla BAL´a katılacak Ödemişspor da yeni logosunu Federasyon´a bildirecek.
Başar Uçar