Arsalar İhaleye Çıktı
Bayındır Belediyesi, ekonomik darboğazı aşmak amacıyla taşınmaz satışlarına hız kesmeden devam ediyor.
Belediye, bu kez Arıkbaşı, Çırpı, Dernekli, Ergenli ve Turan mahallelerinde yer alan 6 ayrı mülkü satışa çıkardığını duyurdu.
Satışlardan 45 milyon lira gelir bekleniyor
Belediye yönetimi, söz konusu taşınmazlardan toplamda 45 milyon 382 bin 103 TL gelir elde etmeyi hedefliyor. Açıklamaya göre, en yüksek değerli taşınmaz, Arıkbaşı Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 1.000 metrekarelik alan oldu. Bu taşınmazın 12 milyon TL bedelle satışa sunulması planlanıyor.
İhale 8 Temmuz’da
İhale, 8 Temmuz Salı günü saat 14.20’de başlayacak ve 15.10’da sona erecek. Satışlar, Bayındır Belediye Başkanlığı Meclis Salonu’nda yapılacak açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek.
Daha önce de 22 taşınmazı satışa çıkaran Bayındır Belediyesi, son dönemde mali yapısını düzeltmek için mülkiyet satışlarını sıkça tercih ediyor
Bakmadan Geçme
AK Parti Tire İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
Ödemiş Kızılay, Balböceğim Anaokulu’nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Bayındır Gençleri Doğadan İlham Aldı: Kitap Ayraçları Hazırladılar
Sayıştay Uyardı: Kiraz Belediyesi’nde İşçi ve Mali Uygulamalarda Eksiklikler
Beydağ Belediyesi 2024’te Mali ve İdari Kriz Yaşıyor
Ödemiş Belediyesi’nin Mali Tablosu Kırılgan: Borç ve İhlaller Göz Dolduruyor