YEŞİL DOĞA: MADENE HAYIR

CNN TÜRK&rsquoÜN YEŞİL DOĞA EKİBİ BİRGİ, GÖLCÜK VE BOZDAĞ&rsquoI TANITTI CNN Türk ekranlarında yayınlanan Yeşil Doğa...

CNN TÜRK'ÜN YEŞİL DOĞA EKİBİ BİRGİ, GÖLCÜK VE BOZDAĞ'I TANITTI

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Yeşil Doğa ekibi bu hafta Ödemiş'in Birgi beldesi ile ilgili yapılan programı yayınladı.Birgi; Gölcük ve Bozdağ'daki doğal ve tarihi güzellikleri tanıtan sunucu Güven İslamoğlu, bölgede açılmak istenen altın madeni girişimlerini de programına taşıdı.

Bölgenin adeta Ege bölgesinin sayfiye yeri olduğunun altını çizen İslamoğlu, bu bölgede açılacam madenlerin bölgeye verilebilecek en büyük ceza olacağını söyledi.

Cumartesi günleri doğanın sesine kulak veren Güven İslamoğlu yönetimindeki ´Yeşil Doğa´, Türkiye´nin çevre sorunlarını ekrana taşıyor. Doğası, insanı, kültürü ve tarihiyle Türkiye'yi yeniden keşfediyor. Yok olan değerlerin peşinden gidiyor.

 

Bakmadan Geçme