UMURBEY MAHALLESİ'NDEN ÇÖP TEPKİSİ: 'REZİLLİK DİZ BOYU, ÇOCUKLARIMIZ YOLDAN GEÇEMİYOR!'

TV9 WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan görüntüler, Ödemiş'te Umurbey Mahallesi Üzümlü Caddesindeki çöp konteynerlerinin uzun süredir temizlenmediğini ve çevresinin adeta çöplüğe döndüğünü ortaya koydu.

Mahalle sakinleri, konteyner çevresine gelişigüzel atılan evsel atıklar, kırık eşyalar, inşaat malzemeleri ve klozet parçaları nedeniyle hem görüntü kirliliği hem de kötü koku oluştuğunu belirterek tepki gösterdi. Vatandaşlar, özellikle çocukların bu yoldan geçmek zorunda kaldığını, çevrenin sağlık açısından tehlike saçtığını ifade etti.

Şikayetçiler, 'Bu kadar pislik olur mu? Çoluk çocuk buradan geçiyor, hastalık saçılıyor. Defalarca bildirmemize rağmen belediyeden hiçbir müdahale yok.' diyerek duruma acil çözüm istedi.

Mahalle sakinleri, sorunun bir an önce çözülmesini, konteynerlerin düzenli temizlenmesini ve çevrede denetimin artırılmasını talep ediyor.

Bakmadan Geçme