Tire Belediye’den beşi bir yerde
İzmir 1. Amatör Küme’de sezonun ilk yarısı, hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. H Grubu’nda haftayı bay...
İzmir 1. Amatör Küme'de sezonun ilk yarısı, hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. H Grubu'nda haftayı bay geçen lider Yelkispor'un en yakın iki takipçisini karşı karşıya getiren mücadelede Tire Belediyespor, Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda konuk ettiği Ayrancılar Gençlikspor'u 5-1 ile geçerek hem derbide farklı güldü hem de zirveye yeniden ortak oldu.
Sarı kırmızılılar, 35'te Burak'ın attığı golle 1-0 öne geçti ve mücadelenin ilk yarısı da bu skorla sona erdi. İkinci yarıda da Akanbi (3) ve Hasan ile toplam dört gol daha bulan Tire Belediyespor, müsabakadan 5-1 galip ayrılmayı bildi. Tire Belediyespor, puanını 22'ye çıkararak üçüncü sıradaki yerini korudu ve lider ile olan puan farkını da ikiye indirdi. Farklı mağlup olan Ayrancılar Gençlikspor ise bu kötü sonuca ve liderlik fırsatını tepmesine rağmen 23 puanla devreyi ikinci sırada kapattı.
Çırpı Doğan, Efes'e patladı
Son haftaya bir puanla 10. sırada giren Çırpı Doğanspor, puansız ve sonuncu olan Selçuk Efesspor'u deplasmanda 7-3 mağlup etmeyi başardı. Sezonun ilk galibiyeti elde eden sarı kırmızılılar, puanını da dörde çıkartarak lige tutunmak adına mühim bir adım attı.
Gümüldür'e soğuk duş
Dördüncü sıradaki Gümüldürspor, Urla Belediyespor deplasmanında 2-1'lik şok bir yenilgi alarak play off potası ile farkın üçe çıkmasına sebep oldu. İddialarını kaybetmek istemeyen beşinci Özderespor ile Urla Gençlikspor'un kapışmasında ise galip çıkmadı. Bu takımları karşı karşıya getiren müsabaka, golsüz eşitlikle sona erdi. Haftanın bir diğer maçında ise Beydağ Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Seferihisarspor'a diş geçiremedi: 3-3.
Osman Toka