Şirin Sokak Karanlığa Mahkûm Edildi: Vatandaşlar Aydınlatma Talep Ediyor
İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı İnönü Mahallesi'nde bulunan Şirin Sokak'ta aydınlatma sorunu mahalle halkını tedirgin ediyor. Sokağın bir kısmında uzun süredir sokak lambalarının bulunmadığını belirten vatandaşlar, özellikle gece saatlerinde güvensizlik yaşadıklarını ifade etti.
Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, karanlık bölgelerde geceleri kimliği belirsiz kişiler toplanıyor. Sabah saatlerinde sokakta içki şişeleri ve çeşitli çöplerin bulunduğu görülüyor. Bu durum, bölgedeki ailelerin ve çocukların güvenliği açısından endişe yaratıyor.
Vatandaşlar, Gediz Elektrik yetkililerine çağrıda bulunarak Şirin Sokak'taki aydınlatma eksikliğinin bir an önce giderilmesini istiyor. Mahalle sakinleri, aynı zamanda İnönü Mahallesi Muhtarlığı'nın da bu sorunu gündeme taşıyarak çözüm için girişimlerde bulunmasını talep ediyor.
Sokağın karanlıkta kalmasından dolayı günlük yaşamın olumsuz etkilendiğini vurgulayan bir mahalle sakini şunları söyledi:
'Karanlıkta kimse neyle karşılaşacağını bilmiyor. Çocuklarımız, kadınlarımız bu yoldan geçerken korkuyor. Her sabah sokakta içki şişeleri görmek istemiyoruz. Şirin Sokağın aydınlatılması artık bir ihtiyaç değil, zorunluluk.'
Ödemişli vatandaşlar, yetkililerden kalıcı ve hızlı bir çözüm bekliyor.