ÖDEMİŞ’TE SOKAK TURNUVALARI HEYECANI

 Spor Servisi – Ödemiş Belediyesi&rsquonin her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz mevsimine sporla &ldquomerhaba&rdquo...

 Spor Servisi – Ödemiş Belediyesi'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz mevsimine sporla 'merhaba' diyor. Belediye tarafından düzenlenen 6. Sokak Voleybol Turnuvası dün start alırken, önümüzdeki hafta da Sokak Basketbolu Turnuvası gerçekleştirilecek.

Salı Pazarı'ndaki spor sahasında gerçekleştirilen Sokak Voleybolu turnuvasında toplam 10 takım katılırken, 19 Haziran'a kadar her akşam Salı Pazarı'nda ayrı bir heyecan yaşanacak.  19 Haziran'da son bulacak Sokak Voleybolu Turnuvası'nın ardından geleneksel hale gelen Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlenecek.

Bu yıl 33.'sü düzenlenecek Sokak Basketbolu Turnuvası da 20 Haziran'da başlayıp, 26 Haziran'da son bulacak.

Ödemiş'in sokak turnuvalarıyla yaza merhaba dediğini kaydeden turnuva organizatörü Murat Akçıl, gençlerin enerjilerini spor alanlarında değerlendirmesinin önemine vurgu yaptı. Salı Pazarı'nda sporun güzelliklerinin iki hafta boyunca yaşanacağını kaydeden Akçıl, 'Voleybol turnuvamızın ardından Sokak Basketbolu başlayacak. Her yıl ilgi gören turnuvamıza büyük-küçük tüm basketbol sevdalılarını bekliyoruz. Voleybol turnuvamız geçen yıl çok heyecanlı ve çekişmeli geçmişti. Bu yıl da bir hafta boyunca güzel maçlar oynanacak. Sporseverleri Salı Pazarı'na davet ediyoruz' dedi.

 

Bakmadan Geçme