Ödemişli sporcular Ukrayna'yı fethetti

Ukrayna'nın Odessa kentinde yapılan MMA Dünya Şampiyonası'nda Ödemiş'te bir ilk olarak dört kız dört erkek olmak...

Ukrayna'nın Odessa kentinde yapılan MMA Dünya Şampiyonası'nda Ödemiş'te bir ilk olarak dört kız dört erkek olmak üzere sekiz sporcu ülkemizi temsil ettiler. Ödemiş'te faaliyet gösteren Ateş Doğalgaz'ın sponsor olarak destek verdiği Alparslan Tanır ve Hüseyin Bahar isimli başarılı sporcular, elde ettikleri derece ve ödüller ile büyük gurur kaynağı oldular.

Ateş Doğalgaz Ödemiş Şube Müdürü Egemen Kutlu, 'Ödemiş'ten yola çıkarak Ukrayna'da derece alma başarısı gösteren boks dalındaki başarılı sporcularımızı gönülden kutluyorum. Kendileri büyük bir azimle ay yıldızlı armayı da temsil ederek rakiplerini yenmiş ve hem Ödemiş'in hem de Türkiye'nin gurur kaynağı olmuşlardır. Sporcularımızı ve başlarındaki değerli antrenörleri İdris İpek hocalarını da verdikleri katkıdan dolayı tebrik ediyorum' dedi.

Antrenör İdris İpek, 'Büyük bir başarı elde ettiğimize inanıyorum. Değerli sporcularımıza sponsorluk desteği veren Ateş Doğalgaz'ın Şube Müdürü Egemen Kutlu'ya da verdiği yakın destekten dolayı teşekkür ediyorum. 16 yaşındaki Alparslan Tanır ve Hüseyin Bahar isimli başarılı sporcularımızın yanı sıra Ayşen Becer ile Fatma Kılıç 1., Ceylin Bilgin, Nurten Becer ve Batuhan Taş isimli sporcumuz da 2. olma başarısı gösterdiler. Bu sporcu grubunun Avrupa'da yapılacak olan şampiyonalara katılarak Ödemiş'in adını en güzel şekilde duyuracaklarına şimdiden inanıyorum' şeklinde konuştu.

Başarılı sporcular Alparslan Tanır ile Hüseyin Bahar ise, 'Ödemiş'i ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Ateş Doğalgaz Şube Müdürü Egemen Kutlu'ya da verdiği sponsor desteğinden dolayı teşekkür ederiz' ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme