ÖDEMİŞ ADLİYESİNDEN ERKEN TAYİN
Kerem Karamanlıoğlu – Kısa süre Ödemiş Adliyesi Sulh Hukuk Mahkemesi Hâkimi olarak görev yapan Hâkime Elif...
Kerem Karamanlıoğlu – Kısa süre Ödemiş Adliyesi Sulh Hukuk Mahkemesi Hkimi olarak görev yapan Hkime Elif Ağar eş durumundan dolayı Hakkri iline tayini çıktı. Ağar'ın, tayi dolayısıyla Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı Elif Ağar için veda yemeği düzenledi.
Gölland Restoran'da düzenlenen yemeğe Başsavcı Celal Tekin, Ağır Ceza Reisi Emirşah Baştoğ, Ödemiş Baro Başkanı Avukat Erdem Boyacı, hkimler, savcılar ve avukatlar katıldı.
Yazı İleri Müdürü İsmail Yılmaztekin'in sunuculuk yaptığı programda 10 ay sürece Ödemiş'teki çalışmasından dolayı Hkime Elif Ağar'a plaketini Sulh Hukuk Caza Hkimi Güneş Topal takdim etti.
Güneş Topal, 'Ödemiş Adliyemizde 10 ay süre boyunca arkadaşımız Elif Ağar çok iyi hizmetlerde bulundu. Kendisi bir yuva kurmasından dolayı da tayini çıktı. Gidecek olduğu Hakkri ilimizde de başarılı bir şekilde mesleğini yapacağına inancımız tamdır. Kendisine başarılar özel hayatında mutluluklar diliyorum' dedi.
Elif Ağar da 'Tayinim çıkmasından sonra şahsım adına düzenlenen veda yemeğine ve siz katılımcılara çok teşekkür ediyorum. 10 ay boyunca Ödemiş'te çok güzel bir ortamda çalışma fırsatı yakalamış oldum. Çok güzel dostluklar edindim. Umarım önümüzdeki yıllarda farklı yerlerde sizlerle birlikte çalışma fırsatı bulurum. Her şey için teşekkür ederim' dedi.