MHP Ödemiş'te Poyraz dönemi

MHP Ödemiş İlçe Teşkilatı'nın yeni başkanı Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Poyraz oldu. 12. Dönem Olağan...

MHP Ödemiş İlçe Teşkilatı'nın yeni başkanı Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Poyraz oldu. 12. Dönem Olağan Kongresi'ne tek liste halinde gidildi. Saat 10.00'da yapılması planlanan kongre, çoğunluk olmadığı gerekçesiyle saat 14.00'e ertelendi. Belediye Nikah Salonu'nda yapılan kongreye eski bakanlardan ve MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, il yönetim kurulu üyeleri, İl Ocak Bölge Başkanı Fatih Durak, Ödemiş'teki siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldılar. Kongre başkanlığına Ahmet Kenan Tanrıkulu, yardımcılıklarına ise İl Başkan Yardımcısı Süleyman Bozkurt, Adem  Akkaş ve Fatih Şimdi seçildiler.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde kongreye gelen 67 delegenin tamamının oylarını alan İsmail Poyraz başkanlığa seçilirken Yönetim Kurulu'na da şu isimler seçildi: Metin Görgen, Okan Katkıcı, Ramazan Çelik, Mehmet Yaman, Hamit Oduncu, Ahmet Tahir Günaltay, Cem Gezgin, Ergün Barut, Özcan Acar, Serdar Kuyucu, Mustafa Özkan, İbrahim Telli, Ferhat Katırcı, Harun Şahin, Ebru Semere, Tarık Arel, Fatih Ok, Murat Özyiğit.

Organize Sanayi mesajı

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, 'Bugün Ramazan. Manevi değerlerin kıymete bindiği, herkesin oturup düşünüp bir önceki hayatı ile istikbale doğru yürüdüğü anlarda kendisini sorguladığı bir zaman süreci içerisindeyiz. Bugün aynı zamanda Ülkücüleri anma günümüz, eski genel başkanımız Alpaslan Türkeş, Gün Sazak, Ruhi Kılıçkıran ve Fırat Çakıroğlu'nu ebediyete uğurladığımız gündür.  Kendilerine rahmetle anıyoruz. MHP'yi kalkındırmak için Ödemiş'te güç birliği yapacaksınız. Eski başkan Metin Kırlı ve yönetimi, MHP'yi en iyi şekilde temsil etmiş ve yükseltmiştir. Kendisine teşekkür ederim. Biz vefayı bilen ve sonuna kadar onun arkasında giden bir partiyiz. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, eski yönetime teşekkür ettikten sonra yeni yönetime başarı mesajlarını iletti. Ramazan'dan sonra TBMM'de uyum yasalarında yeni düzenlemeler yapılacak. Türkiye'yi önümüzdeki dönem biraz daha farklı, biraz daha hareketli noktaya götürecek günler bekliyor. Bu noktada sorumlu, milletini kendisinden önde tutan bir siyasete ihtiyaç var. Onun için biz 'Önce ülkem, sonra partim, en sonunda ben' siyaset savunuculuğunu yapan ülkücüleriz. Ödemiş 'in sorunlarını ve sıkıntılarını TBMM'sinde savunacağız. Buraya Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli bakanlığım döneminde atıldı. Organize Sanayi'ye benim ismim verildi. Ama sonra ismimi belirten levha kaldırıldı. Benim ismimin silinmesi önemli değil, yeni yönetici arkadaşlarımızın bu işi takip etmesi gerekmektedir. Biz de elimizden gelen gayreti göstericeğiz. Dileğimiz, Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an önce harekete geçmesi, fabrika bacalarının tütmesi. Bunun çabasını harcayacağız' dedi.

'Belediye başkanlığını kazanabiliriz'

Eski ilçe başkanı Metin Kırlı, 'Ödemiş'te MHP'nin bayrağını en iyi şekilde dalgalandırdık. Partimizin 18 bin oy almasını sağladık. Dokuz yıl ilçe başkanlığı yaptım. Ödemiş Belediyesi'ni alabilme düşüncem vardı. Ancak dört meclis üyesi çıkarabildik. İnşallah ileriki zamanlarda belediye başkanlığını da alabiliriz' diye konuştu.

'Üç hilalli sancağımızı dalgalandıracağız'

MHP Ödemiş İlçe Teşkilatı'nın yeni başkanı İsmail Poyraz, 'Görevi almamızdan itibaren durmaya, dinlenmeye vaktimiz olmayacak. Ekibimle birlikte Ulubatlı Hasan'nın İstanbul 'un surlarına üç hilalli sancağı diktiği gibi azimle çalışmaya devam edeceğiz. Yarından itibaren Ödemiş'te çalmadığımız kapı, almadığımız gönül kalmayacaktır. Üç hilalli sancağımızı Ödemiş semalarında dalgalandıracağız' ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme