KASAP’IN MİNİK ZİYARETÇİLERİ
 Kiraz İstiklal İlkokulu öğrencileri Okul Yöneticileri Tuncay Okka, Rehber Öğretmeni Volkan Dağdelen, sınıf öğretmenleri Serpil Çakmak...
Kiraz İstiklal İlkokulu öğrencileri Okul Yöneticileri Tuncay Okka, Rehber Öğretmeni Volkan Dağdelen, sınıf öğretmenleri Serpil Çakmak ve Elvan Dilli eşliğinde Efelerin ressamı Mustafa Ali Kasap'ın Resim Atölye&Galerisini ziyaret ettiler.
Türk Dünyası Sanatçılar Birliği Ege Bölge Başkanı Ödemişli Efelerin Ressamı Mustafa Ali Kasap ziyaret nedeniyle öğrencilere canlı resim sunumu yaptı. Servet Çakır isimli öğrenci efe giysileri giyerek ressama modellik yaptı. Tüm öğrencilerin büyük bir ilgi ve merakla izledikleri canlı resim performansına bazı öğretmen ve öğrenciler fırça dokunuşlarıyla ressama katıldılar.
Tüm idareci öğretmen ve öğrencilere resimlerin kartpostallarını, magnetlerini ve kataloglarını imzalayarak veren sanatçı, efelik kültürü ve sanatın toplumdaki yeri ve önemi hakkında konuşmalar yaptı.
Yaşamlarında ilk defa bir resim atölyesi ve galerisi gören Kiraz'lı öğrenciler, heyecan ve mutluluklarından gönüllerince eğlendiler; hem resim yaptılar hem de zeybek oynadılar.
Efelik kültürünü resim sanatıyla aktarmaktan mutlu olduğunu belirten Mustafa Ali Kasap:
'Ödemiş'te açtığım Resim Atölye&Galeride resimlerimi hem üretip hem de sergileyerek yerli ve yabancı sanatseverlerle buluşturuyorum. Burada canlı resim sunumları da yaparak resim yapmaya meraklı insanlarımız bir tablonun oluşumuna tanık oluyorlar.
2-12 Haziran'da Efe Kadınlar koleksiyonumu Antalya Migros AVM'de sergileyeceğim. 30 Haziran 5 Temmuz tarihleri arasında Afrodisyas Resim Çalıştayı'na katılacağım.7-13 Temmuzda da Kuşadası İbramaki Sanat Galerisinde Resimlerimi yerli ve yabancı turistlerle buluşturacağım.Bu vesile ile tüm sanatçı dostlarımızı sergilerime bekliyorum.Resim çalışmalarımı www.malikasap.com isimli sitemden izleyebilirler' dedi