HÜRRİYET MAHALLESİ'NDE YOL ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ VATANDAŞLAR TEPKİLİ: 'BELEDİYE MÜDAHALE ETMİYOR'

TV9 WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan görüntüler, Ödemiş Hürriyet Mahallesi Sehit Ali Dereli mevkii küme evleri tarafındaki yolun adeta çöplüğe döndüğünü gözler önüne serdi.

Bölge sakinlerinin aktardığına göre uzun süredir müdahale edilmeyen alanda, gelişigüzel atılan evsel atıklar, mobilya parçaları ve hurda yığınları birikerek hem kötü kokuya hem de çevre kirliliğine neden oluyor.

Vatandaşlar, özellikle çocukların ve hayvanların sık kullandığı bu yolun sağlık açısından risk oluşturduğunu belirterek belediyenin bir an önce temizlik ve denetim çalışması yapmasını talep ediyor.

Mahalleli, yetkililere şu çağrıda bulundu:
'Bu yol her gün kullandığımız bir yer. Haftalardır çöp biriktikçe birikiyor, kimse gelip ilgilenmiyor. Lütfen artık gereği yapılsın.'

Bakmadan Geçme