Fatih Kök, VakıfBank yetkilileriyle esnaf kampanyalarını görüştü
Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Kök, VakıfBank Ödemiş Şubesi Müdürü Emrah Karahan ve Müşteri Temsilcisi Ümmü Ekici'yi oda binasında ağırladı.
Ziyarette, esnafa yönelik özel kampanyalar ve kredi fırsatları hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı.
Esnaf kredilerinde avantajlar
Yetkililer, POS işlem ücretlerinde uygulanacak indirimlerin yanı sıra 'Tam Esnaf Kredisi' programını tanıttı. Kampanya kapsamında 12–60 ay vade, 12 aya kadar ertelemeli ödeme ve %2,99 faiz oranı seçenekleri sunuluyor. Başkan Kök, bu fırsatlardan yararlanmak isteyen üyelerin odadan bilgi alarak VakıfBank şubeleri ile iletişime geçebileceğini belirtti.
Esnafın yanında olma vurgusu
Fatih Kök, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, 'Esnafımızın ekonomik olarak desteklenmesi önceliğimizdir. Bu tür iş birlikleri, üyelerimizin finansal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir adım oluyor. Nazik ziyaretleri ve bilgilendirmeleri için VakıfBank yetkililerine teşekkür ediyoruz' dedi. Oda yönetimi, üyelerinin yanında olmaya ve çözüm üretmeye devam edeceklerini vurguladı.