Emmioğlu Mahallesi'nde Çukur Çilesi
Ödemiş'in Emmioğlu Mahallesi Tavaslı Sokak'ta yaşayan vatandaşlar, yollarındaki iki büyük çukur nedeniyle zor günler geçiriyor.
Tavaslı Sokak No:10-14 (BİM önü) mevkisinde bulunan çukurlar, özellikle kamyon trafiğinin yoğun olduğu bölgede ciddi sıkıntılara yol açıyor. Kamyonlar her geçişinde çukura girerek yüksek ses ve sarsıntı yaratıyor, bu da mahalle sakinlerine adeta kabus yaşatıyor.
Mahalle halkı, konuyla ilgili defalarca yetkililere başvurduklarını ancak çözüm bulamadıklarını belirtiyor. Ödemiş Belediyesi, sorunun İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yetki alanında olduğunu söyleyerek müdahale etmiyor. Ancak İzmir'e yapılan başvurulardan da herhangi bir dönüş alamayan vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyete isyan ediyor.
Mahalle sakinleri, sorunun bir an önce çözülmesini ve çukurların kapatılmasını talep ediyor.