DAVUTOĞLU ÖDEMİŞTEN MUHALEFETE YÜKLENDİ

&ldquoBeni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli&rsquoyle muhatap etmeyin&rdquo Kerem Karamanlıoğlu – Başbakan ve Adalet ve Kalkınma...

'Beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle muhatap etmeyin'

Kerem Karamanlıoğlu – Başbakan ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Cumartesi günü Ödemişliler ile buluştu. Çok yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Ödemiş mitinginde Davutoğlu muhalefete yüklendi.

CANLI'DA ÇAY MOLASI

Sabah saatlerinde İzmir'de kaldığı otelden Ödemiş'te miting yapacağı alana doğru hareket eden Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yol üzerinde Bayındır'ın Canlı Mahallesi'nde duraklayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Başbakan Davutoğlu, Bayındır'ın Canlı Mahallesi´nde ziyaret ettiği kahvehanede vatandaşların sorunlarını dinleyip, danışmanlarına notlar aldırdı. Sohbet ettiği vatandaşların Yörük olduğunu öğrenen Davutoğlu, 'Desene hemşehriyiz. Belli zaten simalarınız Yörük´e benziyor' dedi.

KIZI İÇİN İŞ İSTEDİ

Kahvehanedeki bir vatandaşın, 'Üniversite mezunu kızım var işsiz. Uluslararası ilişkiler mezunu, senin kitaplarınla okudu. Dışişleri Bakanlığında bir iş bakıyoruz. Bir yardım bekliyoruz sizden' demesi üzerine gülümseyen Davutoğlu, 'Ona imzalı bir kitabımı hediye edeyim' diyerek karşılık verdi.

Davutoğlu, Bayındır'da seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada da 'Türkiye'nin değil dünyanın en bereketli topraklarında yaşayan bu insanlar bizim gönlümüzde yaşıyor. Çiftçi için gübrede, yemde vergiyi kaldırıyoruz. Genç kardeşlerimize çiftçilik yapmak istedikleri anda ceplerine karşılıksız 30 bin lira hibe veriyoruz' ifadelerine yer verdi. 

KUŞ UÇURULMADI

Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren polis Ödemiş'te adeta kuş uçurtmadı. İzmir ve çevre illerden geldiği öğrenilen çok sayıda emniyet görevlisi Ödemiş'in merkezdeki ana caddeleri trafiğe kapatılırken, vatandaşlar cumartesi pazarına giriş çıkış yapmakta zorlandılar.

Hükümet Meydanında düzenlenen mitingde çevre binaların çatılarında keskin nişancılar ve özel harekat polisleri miting boyunca görev yaptı. Şehrin girişin de TOMA'lar hazır bekletildi. Mezarbaşı kavşağı ve çevresi polis bariyerleri ile çevrildi. 

Sıkı güvenlik tedbirlilerinin dikkat çektiği mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ödemişlilerden 1 Kasım'da 'Tek başına iş başına' sözü istedi.

 DEMİR: BAYRAĞA SAHİP ÇIKIYORUZ

Davutoğlu'nun ilçeye gelişi öncesi alandakilere seslenen AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, 'Bugün Ödemiş'imiz tarihi günlerden birini yaşıyor. Bereketli ovamız bugün daha da bereketlendi. Genel başbakanımızı, başbakanımızı Ödemiş'imizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Burada size bir şeyden bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta Ödemiş'te iki siyasi parti sözde teröre lanet mitingi düzenledi. Ama bir tane Türk bayrağımız yoktu. Bizler bayrağımıza da vatanımıza da milletimize de sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz. Terörün de kökünü kazıyacağız' dedi.

 BADEM: HAYALLERİ GERÇEK ETTİK

Belediye Başkanı Mahmut Badem de '13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Ödemiş'imizde 'olmaz' denilenler oldu. Hayal olan Beydağ Barajı tamamlandı. Sulama kanalları yapılarak ovaya su verildi. Aktaş, Bademli Barajlarımız yapıldı. Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz duble yolumuz yapılıyor. 250 yataklı hastanemiz yapılıyor bunlara benzer birçok çok hizmeti yapıyoruz yapmaya devam ediyoruz. Bugün kentimizde AK Parti genel başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu ağırlamaktan mutluyuz' dedi. 

DELİCAN: TEK BAŞINA İKTİDAR İSTİYORUZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise 'Dünden bu yana İzmir'de, Bergama'da, Buca'da bugün de Ödemiş'te sizlerin sevgileri ile karşılaştık. Ödemiş'in yiğit insanlarına teşekkür ediyorum. Ödemiş bize her zaman desteğini veriyor biz bu desteğinizi en iyi şekilde sahip çıkacağız. Genel başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu İzmir'de ağırlamaktan Ödemiş'te ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Bizler hep birlikte Ödemiş'e, İzmir'e ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. 1 Kasım'da tek başımıza iş başına diyoruz.' 

YILDIRIM: DESTEK BEKLİYORUZ

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım, 'Bir hafta sonra sizlerin desteğinizi alacağımızı biliyorum. Sizler bizim her şeyimizsiniz. Sizlerle İzmir'de, Ödemiş'te olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler yoksanız Türkiye eksik olur. 13 yıl boyunca yolları böldük şehirlerimizi birleştirdik. İnsanlarımızın geleceğini, hayallerini gerçekleştirdik. Ama ülkemize göz dikenler var. Bunlardan hesap sorma zamanı geliyor. Bu topraklar kahramanlık destanı yazan Kuvayi Milliye destanını yazan toprakladır. Bu topraklar bağımsızlık mücadelesi vermiştir. Bu topraklarda yapılan tarım, hayvancılık ülkemize en büyük katkıyı vermektedir. 1 Kasım'da Ak Parti ile Türkiye'yi dünyanın parmakla gösterilen ülkesi yapmak için ant içtik. 7 Haziran'dan sonra her şeyden kaçan ülkücü kardeşlerimizi üzen Bahçeli'ye cevap vermeye hazır mısınız? 1 Kasım'da tek başına iş başına diyeceğiz. Ülkemizi şaha kaldıracağız' şeklinde konuştu. 

HOTAR: ALLAH ÜZMESİN

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili adayı Nükhet Hotar, 'Ödemişli ak yüzlü hemşerilerim ile bir arada olmaktan çok mutluyum. Allah bir kez daha ülkemize şehit haberleri yaşatmasın. Allah bir kez daha bizleri üzmesin. Allah ülkemizi tehlikelerden korusun. Allah inşallah bizleri 1 Kasım'da tek başımıza iktidar olmayı nasip eylesin. Sizleri Allah'a emanet ediyorum' dedi.   

DAVUTOĞLU MUHALEFETE YÜKLENDİ

Konuşmaların ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu sahneye çıktı. Ödemişlileri selamlayan Davutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdi. Muhalefeti eleştiren Davutoğlu, İzmir'de ve Ödemiş'te yapılan ve yapacakları yatırımlardan bahsederek Ödemişlilerden destek istedi. Davutoğlu, 'Muhalefet partilerinin gerçek yüzlerini gördük. Millet bizi açık ara tek parti yaptı. CHP blok siyaseti yaptı. Kalktı AK Parti hükümeti olmasın diye Bahçeli'ye başbakanlık teklif etti. Başbakanlık ikram edilecek bir şey mi? Başbakanlığı millet verir millet' dedi.

Davutoğlu şöyle konuştu:

'Bu meydanı dolduran Ödemişliler ile gurur duyuyorum. Ödemiş'in bereketli topraklarına, Torbalı'ya, Tire'ye, Selçuk'a, Kiraz'a, Beydağ'a, Bayındır'a selam olsun. Efelerimize, Zeybeklerimize selam olsun.  1 Kasım'da tek başına iş başına diyoruz. İzmir'de sevgi seli ile karşılandık Bayındır, Canlı'da durduk insanlarımız ile görüştük. 1 Kasım'da İzmir'de, Türkiye'de Ak Parti diyecek istikrar diyecek adalet ve kalkınma diyecektir. Çok büyük hedeflerimiz var birlikte yapmaya var mısınız? Bizler kimsenin hakkını, hukukunu çiğnetmeyiz.

Kimse bizi gelecek hedeflerimizden vazgeçirtmeyecektir. 1 Kasım'da Ödemiş'te, İzmir'de, Ege'de, Türkiye'de demokrasi kazanacaktır. Efelerin çocukları Kuvayi Milliye'de baş eğdi mi? Biz baş eğmedik eğmeyeceğiz. 1 Kasım'da Ak Parti ile ekmeğimizi büyütmeye tek başına iş başına yapmaya var mısınız? 1 dakika bile bu memleketi hükümetsiz bırakmayız.

'BİZ HER ZAMAN ÇİFTÇİMİZİN KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ'

Biz her zaman çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Bizim sözümüz onların sözüne benzemez. Bizim sözümüz sözdür, senettir ve mutlaka yerine getiririz. Yeter ki birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bu terör tehdidine karşı bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya var mısınız? Bu mesele artık şahsi mesele, parti meselesi değildir. Bu mesele bir memleket meselesidir. Bu mesele ülkemizin, insanımızın, çocuklarımızın geleceği meselesidir. Bizimle birlikte Türkiye'yi şaha kaldırmaya var mısınız?

Soruyorum; Türkiye için siyaset yaptığını söyleyen her partinin Türkiye için çalışması, memleket problemlerine çözüm üretmesi gerekir. Bu ülkeye yönelik tehditler karşısında milli duruş göstermesi gerekir. Türkiye'yi namerde muhtaç etmemesi için dik durması gerekir. En çok terörün hortladığı böyle zamanlarda yan yana durmamız gerekmez mi? Muhalefet partilerinin gerçek yüzlerini gördük. Millet bizi açık ara tek parti yaptı. CHP blok siyaseti yaptı. Kalktı AK Parti hükümeti olmasın diye Bahçeli'ye başbakanlık teklif etti. Başbakanlık ikram edilecek bir şey mi? Başbakanlığı millet verir millet

'BENİ BİR DAHA KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ'YLE MUHATAP ETMEYİN'

Bu seçimde çok farklı seçim tablosu çıkacak ve 1 Kasım endişenin değil umudun kapısı olacak. Türkiye bir kez daha güven diyecek. Hiçbir vatandaşımızın hakkını hukukunu çiğnetmeyiz. Milli irade üzerine yapılan hiçbir vesayete izin vermeyiz. 1 Kasım 2015 dik duruşun, vakur duruşun adıdır. 1 Kasım'dan itibaren AK Parti ile ekmeğiniz, aşınız büyüyecek. 2 Kasım sabahı, sabah namazı ile birlikte iş başına geçeceğiz. Bir dakika, bir saniye bile bu memleketi hükümetsiz bırakmayacağız.

'BAHÇELİ'NİN BİR ŞEYE 'EVET' DEDİĞİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?'

'Devlet Bahçeli'nin millet yararına bir şeye evet dediğini gördünüz mü?' diye soran Başbakan Davutoğlu, şöyle devam etti: 'Bunlar sorumluluk almaktan korkarlar, mertçe meydana çıkmaktan korkarlar. Bu arada biz yiğit Mehmetçiklerimiz, polislerimizle ülkenin her yerinde terörle mücadele ederken Sayın Bahçeli kenara çekildi sadece 'eleştiririm' dedi. Onların görevi eleştirmek, bizim görevimiz yiğitçe vatan düşmanları ile mücadele etmek.

Sayın Bahçeli'nin teröre karşı mücadele destek verdiğini gördünüz mü? Sonra da kalkar bizi tehdit etmeye kalkar. Biz hiçbir tehdit ve şantajdan korkmadık. Biz Allah'a güvenmişiz. Meydanlarda milletle buluşan tek parti biziz. Millet bizimleyse bize ne gam. Allah bizimleyse bize ne gam. 7 Haziran'dan bu yana milletimiz bunların nasıl kaçak dövüştüğünü gördü. Oylarınızı AK Parti'ye verecek misiniz?'

'ŞİMDİ BİZ ÖDEMİŞ'İN HAKKINI ÖDEYECEĞİZ'

Davutoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni de eleştirerek, 'Bizim için çok önemli. İnşallah bu bölgey

Bakmadan Geçme