Başkan Kara'dan Ödemiş Ziyareti

Sinop Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara ve eşi, Ödemiş Öğretmenevi Müdürü Mahmut Altay Öykam'ı ziyaret ederek ilçede önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Sinop Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara, eşi ile birlikte Ödemiş'e gelerek Öğretmenevi Müdürü Mahmut Altay Öykam'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçedeki belediye çalışmaları, sosyal projeler ve eğitim alanındaki işbirliği fırsatları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Ödemiş'teki temasları sırasında Kara ve eşi, ev sahipleri tarafından sıcak bir karşılama ile ağırlandı. Görüşmenin sonunda karşılıklı olarak teşekkürler iletildi ve ilerleyen dönemde yapılacak işbirlikleri için fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Kara, Ödemiş'i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ev sahipleri de konuklarını yeniden ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme