AYDAN ATAÇ STYLE AÇILDI

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş&rsquote kadın giyim üzerine hizmet verecek Aydan Ataç Style mağazası hizmete girdi. Akıncılar...

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş'te kadın giyim üzerine hizmet verecek Aydan Ataç Style mağazası hizmete girdi. Akıncılar Mahallesi Uzun Sokak Ataç İş Hanında hizmete giren Aydan Ataç Style geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Törene Ataç ailesi, işletme sahibi Aydan Ataç, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in eşi Nevin Badem, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek'in eşi Aylin Kestek, Ak Partili belediye meclis üyeleri esnaflar ve davetliler katıldı.

Ataç ailesi adına açılış konuşması yapan Mahir Ataç, 'Aydan Ataç Style mağazasının açılışına hepiniz hoş geldiniz. Kadın giyim üzerine olan işletmenin Ödemişli kadınlara güzel hizmetler vereceğini inanıyorum hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Okunan duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi Nevin Badem, Aylin Kestek, Aydan Ataç ve Sevinç Ataç tarafından birlikte kesildi.

Açılışın ardından katılımcılar mağazadaki ürünleri incelerken Nevin Badem de Aydan Ataç'a bol kazançlar diledi.

Badem, 'Ödemiş'te bu tarz mağazaların olması biz kadınlar için önem arz ediyor. Bizim yereldeki esnafımızın para kazanması gerektiğini inanıyorum. Aydan kızımız da Ödemiş'e çok güzel hizmet verecek olan nezih modern tatlı bir mağaza açtı. Birçok kadının buradaki ürünlerden etkileneceğine inanıyorum. Ataç ailesine tebrik ediyorum. Aydan kızımızı da başarılar bol kazançlar diliyorum' dedi.

Mağaza sahibi Aydan Ataç ise 'Son 7 yıldır organizasyon işi ile meşguldüm. Bu iş benim bir hayalim bir tutkumdu. Ben bugün hayalimi gerçekleştirdim. Çok heyecanlıyım herkese çok teşekkür ediyorum. Mağazamızın raflarında seçkin, farklı kaliteli ürünler var. Kadınlarımızın ürünlerimizi seveceğine inanıyorum. Herkese hayırlı işler' dedi.

Bakmadan Geçme