Altınordu'nun iki gencine Trabzonspor kancası
Önümüzdeki sezon iddialı ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor Visca, Halil Akbunar, Salih Uçan ve...
Önümüzdeki sezon iddialı ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor; Visca, Halil Akbunar, Salih Uçan ve Koita gibi tecrübeli isimler için nabız yoklarken bir yandan da kadroyu gençleştirmek için yoğun mesai harcıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, gençlerin dinamizmi ve kulüp ekonomisine potansiyel katkısıyla tecrübeli oyuncuların deneyimlerini harmanlayarak bir takım oluşturmayı hedefliyor.
Bu doğrultuda genç yıldızların peşine düşen bordo mavililer, 1. Lig'in futbolcu fabrikası Altınordu'yu gözüne kestirdi. Trabzonspor, İzmir ekibinin parlayan isimleri Burak İnce ve Enis Destan için fiyat araştırması yaptı. Altınordu'nun bu sezon toplamda 17 gole direkt etki eden oyuncuları için 1'er milyon Euro artı sonraki satıştan pay istediği öğrenildi.
Önlerini açacaklar
Avrupa ekiplerinin de radarında olan iki yıldız adayı için Fırtına'nın en kısa sürede pazarlıklara başlaması bekleniyor. Futbolcu ihracatı konusunda sayılı kulüplerden biri olan kırmızı lacivertlilerin de istedikleri şartların yerine getirilmesi durumunda oyuncularının önünü açacağı gelen haberler arasında.
Buzlar eridi, engel kalmadı
Geçen sezon başında Altınordu'da görev yapan Salih Kavrazlı ile Atakan Gündüz'ü renklerine bağlayan Trabzonspor, transfer sonrasında İzmir ekibiyle gerginlik yaşamıştı. Kırmızı lacivertliler transferde usulsüzlük olduğunu iddia etmiş, Fırtına ise yetiştirme bedelini ödeyerek iki oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Haftalar sonra ise iki kulüp arasındaki buzlar erimişti.
Haber Merkezi