• Haberler
  • Eğitim
  • 'OKUL SPORLARI İLÇE TURNUVASI'NDA HULUSİ UÇAÇELİK ANADOLU LİSESİ TAKIMLARINDAN 3'Ü DE  ZİRVEDE

'OKUL SPORLARI İLÇE TURNUVASI'NDA HULUSİ UÇAÇELİK ANADOLU LİSESİ TAKIMLARINDAN 3'Ü DE  ZİRVEDE

İlçemizdeki okulların katılımıyla  düzenlenen 2022-2023 Okul Sporları İlçe Turnuvası’nda  'futbol,futsal ve voleybol' branşlarında takımlarımız,  turnuvayı 1....

İlçemizdeki okulların katılımıyla  düzenlenen 2022-2023 Okul Sporları İlçe Turnuvası’nda  “futbol,futsal ve voleybol” branşlarında takımlarımız,  turnuvayı 1. likle bitirdiler. Okulumuzu başarı ile temsil eden takınlarımız  gurur kaynağımız oldular.

        Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet PEKDOĞAN :“Öğrencilerimizin sahadaki performanslarından , okulumuzubaşarıyla temsil etmelerinden büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Sporun önemini vurgulayan bir eğitim anlayışıyla hareket ediyoruz ve bu başarı da bunun bir göstergesidir.” dedi.

Haber

Erkek futbol takımı, turnuvada gösterdiği etkileyici performansla zirveye oturdu. Takım, kararlı oyunu ve birlikte hareket etme yeteneğiyle rakiplerini geride bırakarak 1.likkupasını Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesine götürdü.  Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent TELLİOĞLU, takımın başarısında disiplinli çalışmanın ve kararlılığın önemini vurguladı.

Kız voleybol takımı da turnuvada üstün bir performans sergileyerek 1.lik kürsüsüne çıktı. Takımın kızları, sahada gösterdikleri hücum ve savunma gücüyle dikkatleri üzerlerine çekti. Beden Eğitimi Öğretmeni Alim ÇİYAN, takımın birlikte çalışma ve dayanışma ruhunun bu başarıda büyük rol oynadığını belirtti.Takım kaptanı Hatice CURA, şampiyon olmalarındaki en büyük etkenlerin takım ruhunu yakalamak ,gerçek bir aile gibi olmak ,birbirlerinin açıklarını kapatmak olduğunu söyledi.

Haber

Kız futsal takımı da aynı başarıyı göstererek turnuvada 1.likelde etti. Takımın hızlı ve yetenekli oyuncuları, sahada üst düzey bir performans sergileyerek rakiplerini geride bıraktı.  Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent TELLİOĞLU, başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini,takımın disiplinli ve sıkı çalışmayla başarıya ulaştığını belirtti.Takım kaptanı Ceren AŞIK, turnuvaya çok uzun süredir hazırlandıklarını bununda başarıyı getirdiğini ifade etti.

Hulusi Uçaçelik Anadolu Liseli sporcuların bu başarıları, okulun spor geleneğine yeni bir ivme kazandırdı. Öğrencilerin gösterdiğibaşarılı  performanslar, aynı zamanda okulun birlik ve beraberliğini de pekiştirdi. Bu zaferler, sporcuların gelecek turnuvalara daha büyük bir motivasyonla hazırlanmalarını sağlıyor.

 

HULUSİ UÇAÇELİK ANADOLU LİSESİ

Bakmadan Geçme