TEMİZ SIRALAR, FERAH OKUL

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaylı Ortaokulu yönetimi olarak yaz tatilinde öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim ortamında eğitim almaları sağlamak amacıyla sıralarımızın tamir ve bakımlarını yaptık. Yaz tatili süresince okul sıralarını, zımparalayarak ve vernikleyerek yeni eğitim öğretim yılına hazırladık.

Kaliteli bir eğitimin kaliteli eğitim ortamından, fiziksel uygunluktan geçtiği günümüzde, öğrencilerimizin daha iyi ve kaliteli bir eğitim alabilmesi için fiziksel koşulları daha iyi hale getirmek amacıyla okul sıralarımızın üzerinde yıllardır yapılan kazıma ve boyamaların izlerini yok etmek ve güzel bir görüntü ortaya çıkarabilmek için sıralarımızı temizledik. Öncelikle teker teker zımparalanan sıralarımızı, üzerine vernik ve cam cila uygulaması yaparak parlak, kaliteli ve tertemiz bir okul sırası haline getirdik.  Yaklaşık olarak 120 civarında sıramızı temizlemiş bulunmaktayız. Böylelikle 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Eylül ayından itibaren öğrencilerimizin daha düzgün eğitim alabileceği temiz ve ferah bir fiziksel ortam oluşturmuş olduk.

Öğrencilerimize temiz bir ortam ile kirli bir ortam arasındaki farkın ne kadar fazla olduğunu,  temiz bir ortamda bulunmanın ne kadar gerekli olduğunu, çevrelerini temiz tutmaları gerektiğini somut olarak göstermiş olduk. Eğitim-öğretim araç gereçlerine sahip çıkma ve bunları korumaları gerektiği bilincini de kazandırmaya çalışıyoruz. Bu konudaki çabalarımız ve gayretlerimiz okulumuzun her köşesine yaptığımız ve yapacağımız dokunuşlarla devam etmektedir.

 

Çaylı Ortaokulu

TEMİZ SIRALAR, FERAH OKUL

Yorumlar kapalı.